cenik vgradnih omar za vaš dom

Vgradne omare Venge – obiščite cenik na naši spletni strani

Mizarstvo Venge je slovensko podjetje, ki se lahko pohvali s 15-letno tradicijo izdelovanja kakovostnega pohištva po meri od vgradnih omar, stolov, miz do predalnikov in večjih omar. Na našem ceniku vgradnih omar lahko najdete različne stile omar z drsnimi vrati ali navadnimi krili, izbirate lahko med različnimi barvami in dizajni. V kolikor želite vam vaš vgradno omaro ugodno naredimo po meri, v vsakem primeru pa smo prepričani, da so cene vgradnih omar izjemno ugodne. Obiščite naš spletni cenik in si v eni od akcij vgradnih omar zagotovite svojo sanjsko ugodno vgradno omaro.

 

IZBIRAJTE MED VGRADNIMI OMARAMI IN DRUGIMI UREDITVAMI


Vgradne omare – izberite svojo zunanjost in notranjost na našem ceniku

Vgradne omare so sestavljene iz notranjega dela, ki ni viden in zunanjega dela, ki je viden. Na našem ceniku lahko izbirate med tremi različnimi načini izdelave notranjega dela ugodne vgradne omare: klasična notranjost, sistem Uno in Cornice. Kasneje seveda lahko oblikujete notranjost po vaših željah z različnimi dodatki vgradnih omar kot so obešalniki, police ali predalniki - vsi dodatki so vidni na našem spletnem ceniku. prostora. Na ceniku lahko izbirate med ugodnima zunanjima deloma vgradne omare: drsnimi vrati ali navadnimi vratnimi krili, ki so seveda na voljo v več različnih barvnih odtenkih. Zagotovite si svojo vgradno omaro v naših akcijah po izjemno ugodni ceni.

 

akcijske cene vgradnih omar


Vgradne omare – obiščite akcije na naši spletni strani

Vgradne omare so v našem podjetju na voljo po izjemno ugodni ceni, v to se lahko prepričate z obiskom našega spletnega ceniku, obenem pa nudimo tudi akcije vgradnih omar, kjer za določene artikle še spustimo ceno. S pomočjo naših akcij si lahko zagotovite vgradno omaro izjemno ugodno. Obiščite cenik vgradnih omar na naši spletni strani, katero od akcij ali pa se oglasite osebno v podjetju. Prepričani smo, da boste navdušeni nad ceno vgradnih omar. Najdete nas na Opekarski 13 v Ljubljani.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Opekarska cesta 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 428 97 25
Seznam fraz
Vgradne omare cenik, vgradne omare akcija
ZEMLJEVID