Vitamin D pomanjkanje lahko ogrozi naše zdravje - preprečimo pomanjkanje vitamina D!

Vitamin D - pomanjkanje tega pomembnega vitamina lahko Vitamin D pomanjkanjebistveno vpliva na naše zdravje in splošno počutje. Njegova naloga je krepitev imunskega sistema, absorpcija kalcija in fosforja, potrebujemo pa ga tudi za izgradnjo mišic, kosti in zob. Ali znamo preprečiti pomanjkanje vitamina D? V podjetju Valens spoštujemo zdravje in ga želimo ohraniti, zato vam nudimo prehransko dopolnilo Valens vitamin D. Z izdelkom boste vedno poskrbeli za zadosten vnos vitamina D v telo, zato vam ni potrebno skrbeti zaradi pomanjkanja. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Pomanjkanje vitamina D

Pomanjkanje vitamina D se najpogosteje prične izražati na tistih mestih, kjer je vitamin D nujno potreben. Soočamo se lahko z bolečinami v mišicah in vnetimi dlesnimi, hkrati pa opazimo tudi krhkost kosti. Zagotovo se spremeni tudi naše razpoloženje (postanemo utrujeni). Ali ste vedeli, da obstaja med vitaminom D2 in D3 razlika?Vitamin D2 je rastlinskega izvora, medtem ko je vitamin D3 živalskega izvora. Prehransko dopolnilo Valens vitamin D je edinstveno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo vitaminov D3 in K2. Z uporabo dopolnila ne bo prišlo do vitamin D pomanjkanja. V primeru potrebe po dodatnih informacijah v povezavi z vitaminom D (pomanjkanjem) smo vam pripravljeni svetovati.

pomanjkanje vitamina D3

Vitamin D pomanjkanje - kako ga preprečimo?

Vitamin D-pomanjkanje se pojavi zaradi nezadostne oskrbe telesa z vitaminom D. Pride lahko tudi do pomanjkanja vitamina D3. Najboljši način za preprečevanje pomanjkanja vitamina D je zadostna oskrba z vitaminom, ki ga lahko kupite tudi v obliki prehranskega dodatka v trgovini Valens. Na voljo so tudi vitamini za otroke. Ne tvegajte , vitamin D (pomanjkanje) je mogoče preprečiti. Odločite se za uživanje prehranskega dopolnila Valens vitamin D. Oglejte si naše nasvete:http://www.valens.si/dobro-je-vedeti/

KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA