Holesterol - simptomi, zniževanje in naravna pomočholesterol simptomi

Holesterol simptomi so načeloma težko opazni. Povišane vrednosti morda ne bomo čutili, a vseeno obstajajo majhni znaki, ki nas na to opozarjajo. Takšne so na primer rumenkaste pege okoli oči. Končni odgovor, če so holesterol simptomi resnični pokazatelj stanja, pa dobimo le z meritvijo. Treba se je zavedati, da je naravno uravnavanje holesterola mogoče. Na prvem mestu sta uravnotežena prehrana in vzdrževanje normalne telesne teže.

Odgovor za holesterol simptome

Odgovor bomo dobili s krvnim testom, ki ga izvedemo pri zdravniku in ni drag. Podatki kažejo, da ima v Sloveniji več kot 60 % odraslih povišan holesterol v krvi. Zato smo v Valensu razvili učinkovito naravno zniževanje holesterola. Uravnavanje holesterola je ključno za zdravje srca in ožilja.


Naravno zniževanje holesterola z Beta Vital

Beta Vital je naravno superživilo v prahu. Vse aktivne sestavine so uporabljene v obliki, ki jih lahko telo enostavno absorbira. Beta Vital je bogat vir vlaknin in beljakovin, prav tako pa ječmenovih beta-glukanov. Vsi poskrbijo za naravno zniževanje holesterola. Beta Vital prav tako pomaga pri uravnavanju prebave in krvnega sladkorja, ter zdravju srca. Naravno uravnavanje holesterola ima torej tudi druge ugodne posledice. Ječmenovi beta-glukani imajo dokazane učinke na zdravje srca in ožilja. Smo edino slovensko podjetje, ki smo zanje prejeli pozitivno mnenje Evropske agencije za varno hrano.

Enostavna in naravna pomoč

naravno zniževanje holesterola

Ko se srečamo s holesterolom simptomi si lahko enostavno pomagamo z Beta Vital prahom, ki ga brez težav vključimo k vsakodnevni prehrani. Lahko si ga pripravimo v napitku ali pa dodamo v jogurt, k žitaricam ipd. Priporočamo ga vsem, ki želijo živeti zdravo in povsem naravno znižati holesterol. Klinične raziskave so pokazale, da 3 grami ječmenovih beta-glukanov do 17 % znižajo raven holesterola. Simptomi bodo hitro izginili.

Vsa naša prehranska dopolnila so izdelana v Sloveniji in razvita za ljudi z različnimi potrebami. Prodajamo tudi b12 vitamin. Pomankanje vitamina b12 lahko nosi številne negativne posledice, še posebej pogosto pa doleti vegane. Zagotovite si ustrezna dopolnila pri nas. Z naravnim zniževanjem holesterola lahko začnete že danes.

Več o beta glukanih:www.vsi.si/valens/beta-glukani

VITAMINI ZA OTROKE

PREHRANSKO DOPOLNILO QUVITAL