SKF ležaji: prodaja krogličnih ležajev po ugodnem ceniku! Oglejte si jih v katalogu!


SKF ležaji in ležaji ostalih priznanih proizvajalcev so vam na voljo v trgovini in spletni trgovini podjetja Tuli d. o. o. Smo družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1991. Naša osnovna dejavnost je distribucija ležajev, skodeličnih ležajev, linearne in alu profilne tehnike različnih proizvajalcev. Naš program linearne tehnike je bogat in raznolik, poleg kakovostnih SKF ležajev in ostalih proizvodov omenjenega proizvajalca lahko v programu najdete tudi okrogla vodila, tirna vodila in vozičke, navojna vretena in matice, kroglična vretena in matice, trapezna vretena in matice, linearne module, jermensko gnane module, vretensko gnane module, pnevmatske module, teleskopska vodila s kotalnimi ležaji, vodila za visoke obremenitve, vodila s kombiniranimi ležaji, hepcomotion heavy duty sistem linearnih vodil in linearne aktuatorje. Poleg tega pa boste v našem prodajnem programu našli tudi elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki, kakor tudi oljna tesnila in o-ringi ter masti za ležaje.

NUDIMO TUDI IGLIČNE LEŽAJE


SKF katalog linearne tehnike in SKF katalog linearnih aktuatorjev

Na spletni strani našega podjetja lahko najdete tudi katalog oziroma dva kataloga v pdf formatu, in sicer SKF katalog linearne tehnike, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o SKF ležajih, in SKF katalog linearnih aktuatorjev. Za več informacij o ceni ali ceniku SKF ležajev in ostalih proizvodov pa vas vabimo, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete v poslovnih prostorih. Prodaja ležajev in ostalih izdelkov poteka v naši trgovini ali pa v spletni trgovini, kjer lahko v le nekaj preprostih korakih naročite željeno blago. Mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago na vašem naslovu v čim krajšem času.

Kvalitetni kroglični ležaji SKFSKF ležaji prodaja


Kaj so kroglični ležaji?

Kroglični ležaji so vsestranski kotalni ležaji s čvrstimi zunanjim in notranjim obročem ter kroglicami v kletki. Imajo preprosto obliko, robustno delovanje in so enostavni za vzdrževanje, dostopni pa so v eno redni in dvoredni obliki ter v odprtih in zaprtih različicah. Zaradi procesa proizvodnje, ki se uporablja, imajo lahko odprti ležaji utore na zunanjem obroču za tesnila in zaščito. Zaradi nizkega koeficienta trenja so primerni tudi za visoke hitrosti. Enoredni ležaji so najbolj osnovni, imajo eno vrsto kroglic in so najbolj pogosto uporabljen tip krogličnih ležajev. Proizvaja se jih v številnih velikostih in oblikah, pohvalijo pa se lahko tudi z ugodno ceno na ceniku ležajev. Dvoredni kroglični ležaji imajo dva tekalna utora in dve vrsti kroglic. Po svoji zgradbi in delovanju ustrezajo paru enorednih ležajev, oblikovani pa so za visoke in zelo visoke hitrosti in se uporabljajo, kjer nosilnosti enorednih ležajev ne zadoščajo. Dvoredni ležaji so širši od enorednih z istim notranjim in zunanjim premerom, a imajo občutno večje nosilnosti.


Kroglični ležaji SKF oziroma kroglične linearne puše

Linearni kroglični ležaji SKF oziroma kroglične linearne puše so sestavljeni iz polimerne kletke s segmenti vodilnih poti iz utrjenega jekla, ki vodijo kroglice v celotnem sistemu. Kroženje kroglic zagotavlja neomejene pomike z nizkim trenjem. V našem prodajnem programu boste našli ležaje SKF v dveh izvedbah, in sicer serija LBBR (ISO serija 1) in serija LBC (serija ISO 3), ki je zamenljiva z drugimi linearnimi krogličnimi pušami SKF. Linearni ležaji SKF so na voljo tudi v različnih sestavih, ki imajo lahka aluminijasta ohišja. V kombinaciji z okroglimi vodili in dodatki se lahko s to celovito ponudbo razvijejo enostavni in stroškovno učinkoviti linearni sistemi vodenja za široko paleto aplikacij.

LEŽAJI V SPLETNI TRGOVINI


SKF ležaji in ostali izdelki linearne tehnike - ugodna prodaja

Vas zanima celotna ponudba proizvajalca SKF? Poleg kakovostnih ležajev vam ponujamo tudi kroglična profilna tirna vodila, valjčna profilna tirna vodila, kompaktna linearna vodila, kroglična vretena in matice in linearne aktuatorje. Več informacij o SKF ležajih in ostalih elementih linearne tehnike vam je na voljo v katalogu na spletni strani. V dveh katalogih lahko preberete vse, kar vas zanima o kakovostnih ležajih in ostalih izdelkih SKF.