Ležaji SKF, INA, NSK in ostali industrijski ležaji različnih proizvajalcev in dimenzij

Ležaji SKF, INA in NSK ležaji so le del naše ponudbe ležajev. Naš prodajni program zajema kakovostne industrijske ležaje različnih priznanih proizvajalcev ležajev, med drugim tudi FAG, RKB, NTN, SNR, PEER, TIMKEN, ZKL, EZO, NMB, JIB, NACHI, ASAHI, NKE, BECO, ENC ležaje in ležaji kitajske proizvodnje. Obiščite našo spletno stran in se sami prepričajte, da vam v naši spletni trgovini nudimo širok izbor različnih ležajev priznanih proizvajalcev. Za nezahtevne aplikacije pa dobavljamo tudi ležaje cenejšega razreda. Pri nas je najbolj prodajana znamka ležajev FAG iz skupine Schaeffler, vendar so tudi ostali ležaji, kot na primer ležaji SKF, iskani in dobro prodajani ležaji. Dimenzije ležajev so različne, prav tako tipi ležajev. Ležaji so vam na voljo iz različnih materialov (ležajno jeklo, nerjaveče jeklo - inox), iz različnih polimerov/plastik, s PTFE teflonskimi premazi, keramike, s steklenimi kroglicami itd.

Pestra ponudba industrijskih ležajev po ugodnih cenah


V naši ponudbi bosta našli različne tipe ležajev različnih proizvajalcev: kroglični ležaji, precizni vretenski ležaji, valjčni ležaji, konus valjčni ležaji, sodčkasti ležaji, iglični ležaji, ležaji z ohišjem, keramični hibridni ležaji, ležajne kroglice, drsni ležaji, ležajne puše, ležaji za visoke temperature itd. Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino in si ogledate pestro ponudbo: ležaji SKF, INA ležaji in ostali ležaji so vam na voljo po zelo ugodni ceni. Če imate kakršnokoli vprašanje o ležajih SKF in ostalih ležajih, vas vabimo, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno.

ležaji SKFležaji INA

Ležaji SKF - kakovostni industrijski ležaji


Ležaji SKF, kakor tudi ostali izdelki proizvajalca ležajev SKF, so kakovostni in trpežni. SKF ponuja široko paleto tehnologij in proizvodov proizvajalcem prvovgradne opreme pa tudi strankam v vseh temeljnih industrijah in v vseh fazah ciklusa opreme. Posebnost SKF proizvajalca je odlično poznavanje rotacijske opreme. Tudi ponudba podjetja Tuli d. o. o. zajema odlične ležaje SKF, ki se lahko pohvalijo ne le z ugodno ceno, temveč predvsem z odličnimi tehničnimi lastnostmi. Če torej potrebujete kakovostne ležaje, SKF, INA ležaje ali NSK ležaj, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Tuli d. o. o. je podjetje, katerega glavna dejavnost je distribucija ležajev, skodeličnih ležajev, linearne tehnike in alu profilne tehnike. V našem prodajnem programu boste našli tudi elemente pogonske tehnike (jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki), oljna tesnila, o-ringe in masi za ležaje.

INA ležaji - dimenzije so lahko različne


Če si boste natančneje ogledali našo ponudbo ležajev, lahko vidite, da imamo za vas na voljo različne tipe ležajev, ki so na voljo v različnih dimenzijah. V naši ponudbi boste našli tudi drsne ležaje proizvajalca INA. Ležaji so vam na voljo tudi od proizvajalcev FAG, Permaglide, Elges in tudi ležaji kitajske proizvodnje. Dobavljiv je širok spekter zelo kakovostnih drsnih ležajev, ki vključujejo navadne puše, pa tudi kovinsko-polimerne sestavljene ležaje. Na voljo pa je tudi širok razpon sferičnih drsnih INA ležajev. To pa pravzaprav pomeni, da vam lahko dobavimo pravi drsni ležaj za skoraj vsako uporabo. INA ležaji so kvalitetni in ne potrebujejo vzdrževanje. Pri izdelavi INA ležajev se uporabljajo samo inovativni materiali za drsne ležaje in kovinsko-polimerna kompozicija E40. Drsni INA ležaji brez vzdrževanja močno zmanjšujejo stroške mazanja in vzdrževanja, saj ne potrebujejo nobenega olja in maščobe. Pa še okolju prijazni so. Naša ponudba zajema tudi ostale kakovostne ležaje (ležaji SKF itd.), ki so na voljo v različnih dimenzijah in tipih.

NSK ležaj - aksialni sferični valjčni ležaji


Ne spreglejte naše ponudbe aksialnih sferičnih valjčnih ležajev, med katerimi je tudi proizvajalec NSK. Ležaj je lahko enoredni, prilagodljiv valjčni ležaj. Omenjeni NSK ležaj in tudi ležaji SKF so sestavljeni iz trdnih podložk za lociranje na gred in ohišje ter iz asimetričnih sodčkastih valjev s kletkami. Kletka skupaj drži valjčke ter podložko za lociranje na grdi. Na tak način se ležaj SKF lahko razstavi. Posledično pa so lahko komponente ležajev vstavljene ločeno. Več na:http://www.tuli.si/si/