SKF ležji: katalog krogličnih, linearnih in ostalih ležajev proizvajalca SKF

SKF ležaji sodijo med izredno iskane in prodajane ležaje, saj so kakovostni, zanesljivi in trpežni, pohvalijo pa se lahko z izredno dolgo življenjsko dobo. Če iščete kakovostne ležaje, ki so namenjeni različnim aplikacijam, so zagotovo odlična rešitev za vas SKF ležaji. Katalog ležajev in ostalih izdelkov priznanega proizvajalca SKF je dostopen na naši spletni strani. Katalog si lahko brezplačno prenesete na svoj računalnik in ga v miru pregledate. Tam boste našli vse informacijo o ležajih, ki bi vas utegnile zanimati. V naši ponudbi boste našli različne vrste ležajev omenjenega proizvajalca: kroglični ležaji SKF, SKF linearni ležaji itd. Prodaja ležajev SKF pa ni vse, kar vam nudimo v podjetju Tuli d. o. o. Poleg ležajev boste pri nas dobili tudi izdelke linearne in alu profilne tehnike. V našem prodajnem programu lahko pa najdete tudi elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki, kakor tudi oljna tesnila in o-ringi ter masti za ležaje.

SKF ležaji in ostali izdelki priznanega proizvajalca

SKF sodi med priznane proizvajalce ležajev. Pri svojem delu se osredotočajo na rotirajočo opremo, njihovo poznavanje te opreme in znanje o tem, kako delujejo strojne komponente ter kako so med seboj povezane z industrijskimi procesi, je za marsikoga dovolj dober razlog, da se odloči za nakup njihovih izdelkov. SKF ponuja široko paleto tehnologij in izdelkov proizvajalcem prvovgradne opreme in poprodajnim strankam po svetu v vseh temeljnih industrijah in v vseh fazah življenjskega cikla opreme. Gre za vodilnega tehnološkega ponudnika, ki deluje že od leta 1907. Do danes jim je uspelo razviti veliko novih tehnologij. SKF ležaji niso edini izdelek v naši ponudbi. Na voljo imate tudi SKF ležajne enote, tesnila, mehatronika, servis in storitve ter mazalne sisteme. Ne glede na to, kako zahteven je vaš projekt, s pomočjo SKF izdelkov boste kos tudi najbolj zahtevni nalogi. SKF ležaji so vam na voljo tudi v katalogu, ki si ga lahko prenesete na vaš računalnik preko naše spletne strani. Katalog vam ponuja izčrpen vpogled v široko paleto ležajev (kroglični ležaji itd.).

SKF ležaji katalogSKF ležaji prodaja

Linearne puše oziroma ležaji SKF ter okrogla vodila

Linearni kroglični ležaj, ki velikokrat poimenovan tudi kroglična linearna puša, je sestavljen iz polimerne kletke s segmenti vodilnih poti iz utrjenega jekla, ki vodijo kroglice v celotnem sistemu. SKF ležaji so dostopni v dveh izvedbah, in sicer v seriji LBBR (ISO serija 1) in seriji LBC (serija ISO 3), ki je zamenljiva z drugimi linearnimi krogličnimi pušami SKF.Ležaji SKF so na voljo tudi v različnih sestavih, ki imajo lahka aluminijasta ohišja. V kombinaciji z okroglimi vodili in dodatki SKF se lahko s to celovito ponudbo razvijejo enostavni in stroškovno učinkoviti linearni sistemi vodenja za široko paleto aplikacij.

Kroglični in linearni ležaji SKF

Proizvajalec SKF vam ponuja tudi kvaliteten linearne ležaje/puše in okrogla vodila. Linearni ležaji SKF se lahko pohvalijo z izredno preciznostjo, majhnim koeficientom trenja ter kompaktnostjo. Prav tako pa lahko pri nas dobite različne tipe puš in ležajev, od standardnih puš, puš s prirobnico, podaljšanih puš, do puš z aluminijastim ohišjem itd. S tem je omogočena enostavna izbira primerne puše za vsako aplikacijo.Naš prodajni program zajema tudi kroglične ležaje proizvajalca SKF in ostalih proizvajalcev. Kroglični ležaji so vsestranski kotalni ležaji s čvrstimi zunanjim in notranjim obročem, v kletki pa imajo kroglice. So preprostih oblik, pohvalijo pa se lahko z robustnim delovanjem in enostavnim vzdrževanjem. V naši ponudbi so dostopni veno redniin dvoredni obliki ter v odprtih in zaprtih različicah.

PREVERITE PONUDBO IGLIČNIH LEŽAJEV

Prodaja ležajev in ostalih izdelkov v spletni trgovini

Ležaji in ostali izdelki priznanega proizvajalca SKF so le klik daleč od vašega naslova. Obiščite našo spletno trgovino in v le nekaj kratkih korakih opravite svoj nakup. Pred nakupom pa si lahko izdelke ogledate tudi v našem spletnem katalogu. Več nahttp://www.tuli.si/si/