Navojna vretena (kroglična) v katalogu: ugodna prodaja SKF navojnih vreten

Navojna vretena so strojni elementi, ki pretvarjajo rotacijsko gibanje v linearno in obratno. Pri navojnih vretenih in maticah poznamo dve varianti: kroglična vretena, ki se uporabljajo za precizne in gladke pomike, in trapezna vretena. Kroglično navojno vreteno je lahko valjano ali pa brušeno, površina pa je v obeh primerih kaljena. Cenejša opcija navojnega vretena je trapezno vreteno, ki je manj precizno od krogličnega. Pri trapeznem navojnem vretenu je kontakt med vretenom in matico drsen, posledično pa so trapezna vretena in matice samozaporne. V podjetju Tuli d.o.o. se že od leta 1991 ukvarjamo s prodajo navojnih vreten oziroma izdelkov s področja linearne tehnike, pogonske tehnike, alu profilne tehnike itd. Dolgoletne izkušnje na področju ležajev, linearne tehnike, skodeličnih ležajev, pogonske tehnike in pripadajočega programa različnih proizvajalcev nam omogočajo, da vam lahko tudi ustrezno in strokovno svetujemo ter pomagamo pri iskanju primernih rešitev za realizacijo vaših projektov.

SKF navojna vretena

Bogat prodajni program in strokovno svetovanje

Naš prodajni program je zelo bogat, med drugim boste našli tudi SKF navojna vretena in navojna vretena ostalih priznanih proizvajalcev, kot so HEPCOMOTION, TBI, INA, BOSH-REXROTH, HIWIN, THK in STAF. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi spletni katalog navojnih vreten in ostalih proizvodov. Za vsa vprašanja pa smo vam na voljo tudi preko telefona ali elektronske pošte. Z veseljem vam bomo s strokovnimi nasveti pomagali pri izbiri primernih navojnih vreten.

Navojna vretena in ostali program: ugodna prodaja

Naš prodajni program zajema ležaje, skodelične ležaje, linearno tehniko (od vodil za predale do linearnih vodil in navojnih vreten, med drugim tudi krogličnih vreten za CNC), kabelske/energijske verige, alu profilno tehniko, pogonsko tehniko, pozicionirane mizice, krožna vodila in sisteme in dodatni program. V sklopu prodaje linearne tehnike vam ponujamo širok izbor vodil in sistemov linearnega vodenja, kroglična in trapezna vretena, linearne module in aktuatorje, teleskopska vodila, vodila za velike obremenitve itd. Poleg tega pa prodaja zajema tudi linearne puše/ležaje in okrogla vodila, tirna vodila in vozičke, navojna vretena in matice (ki se uporabljajo kot pogonski elementi - kroglična vretena in matice omogočajo gladke pomike in precizno pozicioniranje, medtem ko so trapezna vretena in matice primerna za nezahtevne aplikacije), linearne module, teleskopska vodila, vodila s kotalnimi ležaji in še in še. Našo ponudbo navojnih vreten SKF in navojnih vreten ostalih proizvajalcev ter ostali prodajni program si lahko ogledate na naši spletni strani. Navojna vretena in ostalo lahko kupite preko spleta oziroma naše spletne trgovine hitro in enostavno.

navojna vretena prodaja

Kroglična navojna vretena in matice: ponudba


Na voljo imamo kroglične matice, ki so izdelane po standardu DIN, ter pripadajoča valjana vretena s toleranco koraka C5 (0,023/300 mm) ali C7 (0,023/300 mm). Matice so dobavljive v brezzračni ali prednapeti izvedbi. Po naročilu pa so dobavljiva tudi brušena vretena. Ponujamo vam matice in navojna kroglična vretena s standardnim korakom, velikim korakom in miniaturne izvedbe. Na vseh vretenih pa lahko obdelamo konce za ustrezno vpetje standardnega vležajenja, obdelavo pa lahko brez težav prilagodimo željam in zahtevam stranke. Poleg tega pa so vam na voljo tudi standardna vležajenja, nosilci elektro motorja, sklopke in ohišja matic. Vse informacije o krogličnih navojnih vretenih in maticah ter o trapeznih navojnih vretenih lahko najdete na naši spletni strani, in sicer v spletnem katalogu, kjer so vam na voljo vsi tehnični podatki o navojnih vretenih.

Zakaj se odločiti za nakup navojnih vreten pri nas?


Če potrebujete navojna vretena, kroglična ali trapezna, potem je podjetje Tuli d. o. o. pravi naslov za vas. Pohvalimo se lahko s strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, kvalitetnimi proizvodi, kratkimi dobavnimi roki. Ponujamo vam kroglične matice po standardu DIN, kroglična navojna vretena z velikim korakom za doseganje velikih hitrosti. Nudimo pa vam tudi kvalitetno obdelavo koncev navojnih vreten za standardno vležajenje ali glede na želje stranke. Oglejte si naš katalog na spletni strani, če pa imate kakršnokoli vprašanje o navojnih vretenih in ostalih izdelkih iz prodajnega asortimaja, nas kontaktirajte. Več nahttp://www.tuli.si/si/