Navojna vretena: prodaja krogličnih in trapeznih SKF navojnih vreten!

Navojna vretena in matice lahko najdete v raznoliki in pestri ponudbi podjetja Tuli d. o. o. Podjetje smo ustanovili leta 1991 v Ljubljani, naša osnovna dejavnost pa je distribucija ležajev, skodeličnih ležajev, linearne tehnike in alu profilne tehnike različnih priznanih proizvajalcev. Naš prodajni program, poleg navojnih vreten, ki so lahko kroglična ali trapezna, obsega tudi elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki. Prav tako pa se ukvarjamo tudi s prodajo oljnih tesnil in o-ringov ter masti za ležaje. Naša ponudba je dostopna na spletni strani, kjer so na voljo tudi pdf katalogi, kjer si lahko proizvode ogledate. Med proizvajalci navojnih vreten oziroma linearne tehnike boste našli tudi proizvajalca SKF. Vabljeni, da obiščete našo spletno stran, kjer lahko v spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih naročite željene proizvode. Prav tako pa bomo veseli vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vam lahko tudi ustrezno svetujemo pri izbiri navojnih vreten ali ostalih izdelkov, ki jih potrebujete.

Navojna vretena - kroglična in trapezna navojna vretena

Naš prodajni program linearne tehnike obsega tudi prodajo navojnih vreten in matic. Pri navojnih vretenih in maticah imate dve opciji. Prva opcija so natančna kroglična navojna vretena in matice, ki se uporabljajo za precizne in gladke pomike. Kroglično navojno vreteno je lahko valjamo ali pa brušeno, v obeh primerih pa je površina kaljena. Druga opcija, ki je tudi cenovno bolj ugodna, je trapezno vreteno, ki je manj precizno od krogličnega. Kontakt med vretenom in matico je drsen, posledično pa so trapezna vretena in matice samozaporne. Trapezno navojno vreteno je prav tako valjano. Prodaja navojnih vreten in ostalih proizvodov poteka preko naše spletne trgovine, kjer lahko hitro in enostavno naročite in kupite želen izdelek. Lahko pa nas obiščete tudi v naši poslovalnici.

navojna vretena katalogkroglična navojna vretena

Kroglična navojna vretena SKF in navojna vretena ostalih proizvajalcev

Naša ponudba zajema tudi kroglične matice, ki so izdelane po DIN standardu, in pripadajoča kroglična oziroma valjana vretena s toleranco koraka C5 (0,023/300 mm) ali C7 (0,023/300 mm). Matice lahko dobite v brezzračni ali prednapeti izvedbi. Naš prodajni program zajema tudi matice in vretena s standardnim korakom, velikim korakom in miniaturne izvedbe. Vsa vretena so lahko tudi obdelana za ustrezno vpetje v standardna vležajenja, obdelavo pa lahko tudi prilagodimo vašim željam. Poleg tega so na voljo tudi standardna vležajenja, nosilci elektro motorja, sklopke in ohišja matic.Prednosti naše ponudbe krogličnih navojnih vreten in ostalih proizvodov so kratki dobavni roki in konkurenčna cena.

SKF kroglična navojna vretena in matice

Na naši spletni strani si lahko ogledate katalog navojnih vreten, kjer boste našli tudi kakovostna SKF kroglična navojna vretenater vretena drugih znamk, kot so THK in Bosch-Rexroth. SKF kroglična vretena in maticezagotavljajo visoko zmogljive rešitve, ki so primerne za široko paleto aplikacij, kjer so predpogoji natančno pozicioniranje, vzdržljivost in zanesljivost.Visoko tehnološki stroji, ki so povezani s preciznim nadzorom hladnega preoblikovanja jekla in metalurških procesov, omogočajo izdelavo krogličnih vreten, ki omogočajo skoraj enako natančnost in učinkovitost kot brušena vretena, vendar z nižjimi stroški izdelave.

PREVERITE PONUDBO NAVOJNIH VRETEN IN MATIC

Trapezna vretena in matice po ugodni ceni

Naša ponudba poleg krogličnih navojnih vreten obsega tudi trapezna vretena in matice, ki so izdelane v skladu s standardi DIN 103 - ISO 2901-2902-2903-2904. Trapezna vretena in matice so na voljo z normalnimi in malimi navojnimi koraki. Izdelana so s postopkom valjanja in dobite jih lahko v poljubni dolžini in po želji z obdelanimi konci. Ponujamo vam naslednje oblike matic: cilindrične, kockaste, šestkotne ali s prirobnico. Cena navojnih vreten, krogličnih in trapeznih, je pri nas prilagojena našim kupcem, kar pomeni, da je ugodna in konkurenčna. Če iščete kakovostne proizvode linearne tehnike, je naše podjetje zagotovo pravi naslov za vas. Obiščite našo spletno trgovino, prelistajte katalog ali pa se zglasite v naši poslovalnici.