Ležaji različnih tipov na voljo v spletni trgovini

Ležaji različnih tipov in dimenzij, namenjeni različni uporabi - ponudba podjetja Tuli d. o. o. je raznolika in pestra. Nudimo vam širok izbor kakovostnih ležajev priznanih proizvajalcev. Za nezahtevne aplikacije pa dobavimo tudi ležaje cenejšega razreda. Med najbolj iskane in prodajana ležaje pri nas sodijo ležaji FAG iz skupine Schaeffler.Na voljo po vam tudi ležaji ostalih proizvajalcev, kot na primer INA, SKF itd. Na voljo pa so iz različnih materialov, kot so: ležajno jeklo, nerjaveče jeklo (inox), iz različnih polimerov/plastik (POM, PA), z PTFE teflonskimi premazi, keramike (ZrO2, SiN4), s steklenimi kroglicami itd. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi spletni katalog ležajev. Svoj nakup pa lahko v le nekaj preprostih korakih opravite v naši spletni trgovini, mi pa bomo poskrbeli, da bo naročeno blago v najkrajšem možnem času na vašem naslovu. Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi preko telefonske številke 01 25 72 484, lahko pa nam pošljete tudi povpraševanje preko spletnega obrazca in odgovorili vam bomo v čim krajšem času.

Nakup v spletni trgovini je hiter in enostaven

Pri nas lahko hitro in enostavno naročite ležaje, ki jih potrebujete. Ponujamo vam različne tipe ležajev, med drugim so to: kroglični, precizni vretenski, valjčni, konus valjčni, sodčkasti, iglični, ležaji z ohišjem, keramični hibridni ležaji, ležajne kroglice, drsni ležaji, ležajne puše, ležaji za visoke temperature itd. Več informacij o ležajih lahko dobite tudi v podkategorijah na naši spletni strani, najbolje pa bo, da si vzamete minuto časa in si ogledate katalog. Tam so vam na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, preden se odločite za spletni nakup. Katalog je pregleden in ponuja vpogled v vse detajle, ki jih o ležajih morda še niste vedeli. Če pa bi radi izvedeli še več ali pa potrebujete strokovni nasvet pred nakupom, nas lahko kadarkoli kontaktirate in svetovali vam bomo.

ležaji kataloglinearni ležaji INA

Tuli d. o. o. - kaj vam ponujamo?

Podjetje Tuli d. o. o. vam ponuja kakovostne ležaje, med drugim tudi linearne ležaje, ki jih odlikuje velika preciznost, majhen koeficient trenja in kompaktnost. V našem katalogu lahko najdete najrazličnejše tipe ležajev in puš, od standardnih puš, puš s prirobnico, podaljšanih puš, do puš z aluminijastim ohišjem itd. S tem je omogočena enostavna izbira primerne puše za vsako uporabo.Za bolj zahtevno uporabo oziroma zahtevne aplikacije (umazanija,brez mazanja,visoke temperature itd.) so vam na voljo tudi drsne puše s teflonskimi premazi in puše iz polimernih (plastičnih) materialov. V našem prodajnem programu lahko najdete tudi elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki, kakor tudi oljna tesnila in o-ringi ter masti za ležaje.Več o ponudbi si preberite na spletni strani in v katalogu, ki ga najdete tam. Katalog je izredno pregledno zasnovan, zato boste v hipu dobili vse podatke, ki jih potrebujete.

Linearni ležaji in okrogla vodila

Celoten obseg vodil in ležajev INA jestrukturiran v skladu z modularnim konceptom, kar omogoča zelo ekonomične linearne sisteme z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja. Linearni ležaji in ležajne enote so na voljo v kompaktni, lahki, težki in navadni izvedbi.Vsaka serija ima zelo specifične značilnosti, ki jo natančno opredelijo kot primerno za določene specifične aplikacije oziroma uporabo.Linearni kroglični ležaji lahko podpirajo visoke radialne obremenitve, medtem ko imajo razmeroma majhno maso in omogočajo konstruiranje sistemov linearnega vodenja z neomejenim gibi.Ležaji so na voljo v zaprtih izvedbah in z izrezom za vodila s podporo.

PREVERITE PONUDBO AKSIALNIH KROGLIČNIH LEŽAJEV

Ostala ponudba proizvajalca INA

Poleg linearnih ležajev INA pa boste pri nas dobili tudi ostale kvalitetne proizvode omenjenega proizvajalca. Ponujamo vam tudi vodila s kotalnimi ležaji, valjčna vodila in kroglična linearna vodila. Vabimo vas, da si ogledate katalog ležajev. Tam so vam na voljo vsi podatki, ki jih potrebujete. Več nahttp://www.tuli.si/si/