Ležaji različnih proizvajalcev (SKF, INA itd.) v katalogu in spletni trgovini

Ležaji različnih proizvajalcev različnih cenovnih razredov - v podjetju Tuli d. o. o., katerega osnovna dejavnost je distribucija ležajev, skodeličnih ležajev, linearne tehnike in alu profilne tehnike različnih proizvajalcev, lahko najdete tudi različne ležaje, elemente pogonske tehnike, kot so jermeni, jermenice, zobniki, zobate letve, gredne vezi, verige, verižniki, kakor tudi oljna tesnila in o-ringi ter masti za ležaje.Za nezahtevne aplikacije lahko za vas dobavimo tudi ležaje cenejšega razreda. Najbolj prodajana znamka ležajev pri nas je FAG, na voljo pa so tudi SKF ležaji, linearni ležaji INA in ostali kakovostni ležaji, ki so na voljo iz različnih materialov, kot so ležajno jeklo, nerjaveče jeklo, iz različnih polimerov/plastik, s PTFE teflonskimi premazi, keramike, s steklenimi kroglicami itd. Več informacij o ležajih, pa tudi o ostalih artiklih iz naše ponudbe, lahko dobite na našli spletni strani, kjer vam je na voljo katalog. Svoj nakup lahko opravite v naši spletni trgovini. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo pri izbiti tudi strokovno svetovali.

Ležajiležaji spletna trgovina

Različne vrste ležajev


Naša ponudba zajema različne tipe ležajev:

  • Kroglični ležaji - najbolj standardni tipi ležajev. Kroglice služijo kot kotalni elementi.
  • Kroglični ležaji s poševnim dotikom - odlično prenašajo radialne kakor tudi aksialne sile.
  • Vretenski ležaji - precizni ležaji posebej narejeni za vretenske pogone.
  • Ležaji za vretenske pogone - namenski kombinirani precizni ležaji za vretena.
  • Ležaji s štiritočkovnim dotikom - odlično prenašajo radialne kakor tudi aksialne sile v obe smeri.
  • Prilagodljivi kroglični ležaji - gibljivi in lahko kompenzirajo neosnosti.
  • Tanki ležaji - imajo izredno majhne prereze glede na notranji in zunanji premer.
  • Valjčni ležaji - cilindrični valjčni ležaji imajo ekstra visoke nosilnosti v radialni smeri.
  • Stožčasti ležaji - odlično prenašajo tako radialne kakor tudi aksialne sile.

Ostale tipe ležajev si lahko ogledate na naši spletni stani ali v katalogu.

SKF okrogla vodila in ležaji


V naši ponudbi boste našli tudi kakovostne SKF ležaje in okrogla vodila. Linearni kroglični ležaj je sestavljen iz polimerne kletke s segmenti vodilnih poti iz utrjenega jekla, ki vodijo kroglice v celotnem sistemu. Kroženje kroglic zagotavlja neomejene pomike z nizkim trenjem.Linearni kroglični ležaji SKF so na voljo v dveh izvedbah: v seriji LBBR (ISO serija 1) in seriji LBC (serija ISO 3), ki je zamenljiva z drugimi linearnimi krogličnimi pušami SKF.Linearni kroglični ležaji SKF so na voljo tudi v različnih sestavih, ki imajo lahka aluminijasta ohišja. V kombinaciji z okroglimi vodili in dodatki SKF se lahko s to celovito ponudbo razvijejo enostavni in stroškovno učinkoviti linearni sistemi vodenja za široko paleto aplikacij. Našo ponudbo SKF ležajev si lahko ogledate v katalogu. V naši spletni trgovini pa lahko svoj nakup hitro in enostavno opravite v le nekaj preprostih korakih.

Linearni ležaji in vodila INA


Celoten obseg vodil in ležajev INA jestrukturiran v skladu z modularnim konceptom, kar omogoča zelo ekonomične linearne sisteme z dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja. Linearni ležaji INA in ležajne enote so na voljo v kompaktni, lahki, težki in navadni izvedbi.Vsaka serija linearnih ležajev INA ima zelo specifične značilnosti, ki jo natančno opredelijo kot primerno za določene specifične aplikacije.Linearni kroglični ležaji lahko podpirajo visoke radialne obremenitve, medtem ko imajo razmeroma majhno maso in omogočajo konstruiranje sistemov linearnega vodenja z neomejenim gibi.Ležaji so na voljo v zaprtih izvedbah in z izrezom za vodila s podporo. V nekaterih serijah je mogoče nastavljati tudi zračnost.To omogoča doseganje linearnih sistemov z nično zračnostjo ali prednapete sisteme. Glede na aplikacijo vodenja so lahko linearni ležaji brez tesnil ali paso opremljeni s kontaktnimi tesnili na obeh straneh.V primeru linearnih ležajnih enot je ležaj vgrajen v močno, togo ohišje.

Nakup v spletni trgovini v le nekaj korakih


Ležaje in ostale artikle lahko hitro in enostavno naročite v naši spletni trgovini. Vabimo vas, da si pred nakupom ogledate tudi katalog ležajev, ki se prav tako nahaja na naši spletni strani.