Ležaji SKF in NSK (kroglični, kotalni in ostali): oglejte si jih v katalogu ležajev


Ležaj je preprost strojni element, s pomočjo katerih se pritrdijo vrteči se deli. Ležaji prav tako prenašajo obremenitve vrtečih se delov na mirujoči del naprave, na kateri se uporablja. Podjetje Tuli d. o. o. je podjetje, ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1991. Dolgoletne izkušnje na področju ležajev, linearne tehnike, skodeličnih ležajev, pogonske tehnike in pripadajočega programa omogočajo, da vam lahko strokovno svetujemo in pomagamo pri iskanju primernih rešitev za vaše projekte. Če cenite hitro odzivnost, tehnično podporo in dobre pogoje, smo pravi naslov za vas.

METODE MAZANJA LEŽAJEV


Širok prodajni asortiman linearne tehnike

Ponujamo vam širok prodajni asortiman različnih ležajev najbolj priznanih proizvajalcev. Pri nas lahko dobite kakovostne ležaje za zahtevne aplikacije, dobavimo pa vam tudi ležaje nižjega cenovnega razreda. Med najbolj prodajanimi so tisti, ki jih proizvaja FAG iz skupine Schaeffler, za njimi pa ne zaostajajo veliko ležaji SKF ali NSK ležaji. Na voljo so vam iz različnih materialov, kot so: ležajno jeklo, nerjaveče jeklo (inox), iz različnih polimerov/plastik (POM, PA), z PTFE teflonskimi premazi, keramike (ZrO2, SiN4), s steklenimi kroglicami itd. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi katalog, kjer so vam na voljo vse informacije o iskanih artiklih. Če pa želite izvedeti več ali potrebujete pomoč pri izbiri, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.


Ležaji - katalog, kjer lahko izveste vse!

Naš prodajni program je bogat, zato smo prepričani, da boste v njem našli prav tisto, kar potrebujete za dobro opravljeno delo. Nudimo vam različne tipe ležajev: kroglični, precizni vretenski, valjčni, konus valjčni, sodčkasti, iglični, ležaji z ohišjem, keramični hibridni, ležajne kroglice, drsni, ležajne puše, ležaji za visoke temperature itd. Dodatne informacije o posameznih tipih ležajev si lahko ogledate v kategorijah na naši spletni strani, kjer vam je na voljo tudi katalog ležajev. Zavedamo se, da je za dobro opravljeno delo ključnega pomena ustrezna izbira materiala, zato vsekakor priporočamo, da si pred nakupom preberete katalog. Tam so na enem mestu zbrane vse informacije o določenih tipih in proizvajalcih.

Ležaji SKFKatalog ležajev


Kroglični ležaji

Kroglični ležaji so vsestranski kotalni ležaji, ki imajo čvrst zunanji in notranji obroč ter kroglice v kletki. Ti proizvodi, ki imajo preprosto obliko, robustno delovanje in enostavno vzdrževanje, so dostopni v eno redni in dvoredni obliki ter v odprtih in zaprtih različicah. Zaradi procesa proizvodnje, ki se uporablja, imajo lahko odprti ležaji utore na zunanjem obroču za tesnila in zaščito. Zaradi nizkega koeficienta trenja so kroglični ležaji primerni za visoke hitrosti.


Enoredni in dvoredni kotalni ležaji

Enoredni so najbolj pogosto uporabljen tip krogličnih ležajev. Proizvaja se jih v številnih velikostih in oblikah in so zato tudi cenovno zelo ugodni. Dvoredni po svoji zgradbi in delovanju ustrezajo paru enorednih. Oblikovani so za visoke in zelo visoke hitrosti in se uporabljajo, kjer nosilnosti enorednih ne zadoščajo. Dvoredni so širši od enorednih z istim notranjim in zunanjim premerom, a imajo občutno večje nosilnosti. Poleg enorednih krogličnih ležajev FAG vam nudimo ležaje ostalih proizvajalcev: RKB, NTN, SNR, SKF, NSK, ZKL, EZO, NMB, NACHI, NKE, BECO, ENC itd.

SPLETNA TRGOVINA Z LEŽAJI


Ostala ponudba

Poleg ležajev lahko pri nas dobite tudi ostale kakovostne izdelke linearne tehnike (linearne puše in okrogla vodila, tirna vodila in vozičke, navojna vretena in matice), linearne module, teleskopska vodila, vodila s kotalnimi ležaji, vodila za visoke obremenitve, linearne aktuatorje, kabelske/energijske verige, izdelke alu profilne tehnike in pogonske tehnike (jermeni in jermenice, zobate letve in zobniki, industrijske verige in verižniki, gredne vezi in parkljaste sklopke), pozicionirane mizice, krožna vodila in sisteme ter dodatni program. Več informacij o ležajih in ostalih izdelkih lahko dobite na naši spletni strani ali v katalogu.