Prijetna in udobna oblačila za dojenčke v trgovimi Sivili

V podjetju Sivili vam ponujamo pester nabor oblačil za dojenčke. Izbirate lahko med prijetnimi udobnimi bodiji za dojenčke, v katerih bodo vaši malčki prav zares uživali, saj so bodiji prijetni na otip, udobni in posledično prijazni otroški koži. Vsa oblačila za dojenčke so izdelana iz kakovostnih materialov, ki dihajo in zato delujejo lahkotno. Seveda pa v Sivili ne ponujamo zgolj bodijev za dojenčke, pač pa se lahko odločite tudi za nakup hlač za dojenčke, majic, trenirkic in jaken za dojenčke. Pri tem velja za hladne zimske dni še posebej priporočiti podložene jakne za dojenčke North Villi. Jakna ima tudi kapuco podloženo s črtasto tkanino, ki v hladnih dneh pride še kako prav. Za zapenjanje poskrbita dva velika gumba, ki poleg tega služita tudi kot okras na jakni za dojenčke. Ker je tudi jakna del kolekcije smo ji dodali še tisk jelenčka, ki je tudi na ostalih izdelkih iz kolekcije. Jaknica je topla, mehka in sestavljena pretežno iz bombaža.

podložena jakna za dojenčke

Tudi baggy hlače za dojenčke North Villi so zelo priljubljene, saj so zelo udobne in prijetne. Odločite se lahko tudi za nakup eko baggy hlač North Villi, ki so izdelane iz nebarvanega bombaža in so zato rjave barve. Bombaž, ki je uporabljen za tkanino iz katere so izdelane ekološke otroške baggy hlače, je bil pridelan v biodinamičnem kmetijstvu za kar je pridobljen tudi certifikat OCC. Pas hlač je narejen iz patenta, v katerega je napeljana vrvica. Hlače iz sprednje strani krasi žep, ki ima za še lepši efekt dodana lesena gumbka. Ker so hlače nevtralnih barv jih lahko nosijo tako punčke kot fantje.

Bodi za dojenčka lahko naročite kar v spletni trgovini

V naši spletni trgovini vam ponujamo pester nabor različnih eko oblačil za dojenčke, kot so bodiji za dojenčke, obleke ali trenirkice. Vsem oblačilom za dojenčke je skupno to, da so izdelana skrbno in z ljubeznijo, materiali, uporabljeni pri izdelavi oblačil pa so prijetni in prijazni otroški koži. Vse to vodi v udobje med nošenjem in čudovito izkušnjo vašega malčka.

eko oblačila za deklico