Ročno izdelana oblačila za dojenčke SIVILI prvovrstne kakovosti


Za naše najmlajše si želimo le najboljše. Ko kupujemo oblačila za dojenčke in otroke, želimo izbrati udobne, kakovostne in varne materiale, ki so prijazni občutljivi otroški koži. Oblačila za dojenčke SIVILI so skrbno ročno izdelana iz najkakovostnejših materialov brez škodljivih snovi in barvil. Sledenje najnovejšim modnim trendom otroške mode poskrbi, da so oblačila za dojenčke in otroke estetsko privlačna, udobna, praktična in trpežna. Potrebujete bodi za dojenčka, kapo, prikupne oblekice za dojenčka ali slinčke? Ponudba oblačil za dojenčke in otroke obsega širok nabor izdelkov za vse potrebe in okuse: bodije, žabice, majice, hlače, oblekice, kape, naglavne rutice, spodnje perilo ter celo tetra plenice in odejice.

Oblačila za dojenčke

Otroška spletna trgovina SIVILI za največje udobje naših malčkov

Oblačila za dojenčke so prikupna in očarljiva. Toda če ob nakupu oblačil za dojenčke nismo pozorni na določene lastnosti oblačila, lahko to neprijetno vpliva na udobje in dobro počutje naših najmlajših. Pri izbiri oblačil moramo dati prednost praktičnosti, šele nato pa videzu oblačila. Kajti če še tako srčkane oblekice za dojenčka niso udobne in jih je težko obleči, se dojenček ne bo počutil prijetno. Pozorni moramo biti na to, da oblekice za dojenčka na hrbtni strani nimajo gumbov, saj ležanje na gumbih ni prijetno, poleg tega jih je težje oblačiti. Najbolj priporočljivo je, da izbiramo oblačila iz čistega bombaža, ki jih lahko operemo tudi pri višjih temperaturah. Pri nakupu otroških oblačil bodimo obvezno pozorni na vsebnost škodljivih snovi. Oblačila s certifikatom Oeko-Tex® Standard 100 ne vsebujejo škodljivih barvil in drugih nevarnih snovi ter so zdravju prijazna. Oblekice za dojenčka z raznimi našitimi okraski ali bleščicami niso primerne, ker jih otrok lahko pogoltne. Če smo pri nakupu oblačil za dojenčka pozorni na te lastnosti, bo naš dojenček zadovoljen.

Otroška oblačila SIVILI združujejo vse lastnosti, ki jih starši iščemo, dojenček pa potrebuje: so varna, zdravju prijazna, visoke kakovosti, praktična, udobna ter izjemno prikupna.

Bodi za dojenčka

Kakšen bodi za dojenčka naj izberem?

Dojenčkom so najbolj všeč lahka, mehka in udobna oblačila. Oblačenje in slačenje dojenčkov večkrat na dan sploh ni enostavno ter pri mnogih dojenčkih izzove jok in upor. Zato je pomembno, da izberemo udobna oblačila prijetnih materialov, ki dojenčka ne utesnjujejo, hkrati pa omogočajo preprosto oblačenje. Bodi za dojenčka je osnovni in najštevilčnejši kos oblačila. Bodiji na preklop omogočajo enostavnejše in hitro oblačenje dojenčka ter so optimalna izbira za dojenčkove prve mesece, saj se popolnoma razprejo. Klasičen bodi za dojenčka se oblači čez glavo in je primernejši za nekoliko starejše dojenčke, ki so že navajeni preoblačenja. Tovrsten bodi za dojenčka je tudi bolj praktičen, saj je pri vratu bolj zaprt in ob gibanju dojenčka ne zdrsne preveč navzdol. Glede na letni čas izberemo bodije s kratkimi ali dolgimi rokavi. V otroški spletni trgovini SIVILI lahko izbirate med številnimi vrstami bodijev pestrih barv in potiskov: bodiji na preklop s kratkimi ali dolgimi rokavi, bodiji brez rokavov, bodiji iz ekološkega bombaža, lahko pa se odločite za klasični bodi za dojenčka s kratkimi ali dolgimi rokavi.

Oglejte si bodije za dojenčke

Vedno v trendu: oblačila za dojenčke z napisi

Oblačila z napisi in različnimi potiski so izjemno priljubljena pri otrocih vseh starosti. Celo odrasli pri izbiri oblačil za prosti čas pogosto posegamo po tovrstnih kosih, saj so trendovski, oblačilo poživijo, duhovit napis pa nariše nasmehe na obrazih. V spletni trgovini z otroškimi oblačili SIVILI so na voljo igriva in prikupna oblačila za dojenčke z napisi. Zabavni napisi ter očarljivi potiski za punčke in fantke dodajo posebno noto in popestrijo videz oblačila. Oblačila za dojenčke z napisi očarajo staro in mlado, zato naj ne manjkajo v omari naših najmlajših. S številnimi vrstami napisov in motivov oblačil SIVILI boste gotovo našli primeren kos oblačila, ki bo vašemu otroku pisan na kožo.

Več o oblačilih za dojenčke

0
 Advanced issues found