Pošlji povpraševanje

V novi kolekciji boste našli čudovita oblačila za deklice in dekleta

Kakšna oblačila imajo deklice najraje?

Tako kot pri fantih je tudi pri deklicah način oblačenja odvisen od obdobja v katerem se nahajajo. Za deklice je, ko so te še majhne, nakupovanje oblačil enostavno in vsem v užitek. Rade imajo žive barve, volančke, trakce, rožice, živalice, pike, čipke…

Oblačila za otroke - deklice

Rade so pisane in čim bolj mavrične. Vodijo jih risanke in se najbolje počutijo če so podobne junakinjam, ki jih vidijo na televiziji ali v knjigah. Z leti pa se to rado spremeni in nemalokrat postane nakupovanje oblačil za deklice prava nočna mora. Ker se pri nas tega dobro zavedamo se pri izdelavi oblačil že dolga leta trudimo zadovoljiti tako željam otrok, kakor tudi potrebam staršev. Pravzaprav so dekleta lahko malce izbirčna. Tudi odrasli pogledamo kaj damo nase, zakaj potem otroci ne bi izražali svoje individualnosti z izbiro oblačil po svojih željah?

Kot vsako leto, smo v našem podjetju tudi to sezono pripravili različne modele dekliških oblekic, otroških pajkic, trenirk, jopic, kapic, majic za otroke in vseh ostalih oblačil, ki bodo zadovoljila še tako zahtevne stranke. Da nam to uspeva, so dober pokazatelj otroci sami, ki se vedno znova z veseljem vračajo k nam. Za nas je to največja pohvala in motivacija za v prihodnje.

Dekliške oblekice so vedno moderne

Čeprav starši zjutraj pogosto v roke primejo otroške pajkice, saj velja splošno prepričanje, da so te za nošnjo najbolj udobne in praktične, male dame raje izberejo dekliške oblekice v katerih se odlično počutijo. Le-te jih pri igri ne motijo, saj otroci z oblačili niso obremenjeni tako kot odrasli. Čisto z lahkoto se igrajo v peskovniku, na dvorišču ali v igralnici vrtca.

Sproščenost pri igri je zlata vredna zato naj uživajo otroštvo in oblečejo tisto kar imajo najraje.

Dekliške oblekice za vsakdan

Oblačila za deklice - oblekica

Seveda pa se je z dekliškimi oblekicami potrebno prilagajati temperaturam. Pozimi jih dopolnite z debelimi žabicami in toplimi škorenjci, ali pa jim spodaj preprosto oblecite debelejše otroške pajkice, da jih ne bo zeblo. Zavedajte pa se, da je tako v vrtcih kot v šolah toplo, zato oblačila za deklice in fante kombinirajte na način, da se bodo lahko slekli če jim bo prevroče. Včasih so rekli naj bodo oblečeni kot čebula – po plasteh. Dekliške oblekice naj torej pozimi ne visijo v omari in čakajo na pomlad, saj so z njimi lahko prav tako toplo oblečene.

Tunike in majice za otroke ter otroške trenirke po konkurenčnih cenah

Otroške trenirkeOtroške trenirke obožujejo tako dekleta kot fantje saj se v njih počutijo sproščene in svobodne. Najraje bi jih nosili ves čas in zadnja leta se to precej pogosto tudi dogaja. Še posebej fantje so radi oblečeni v otroške trenerke tudi v šoli, kar pa starše že dolgo ne moti več.

V naši ponudbi boste našli tako majice za otroke kot trenirke, narejene iz kakovostnega in testiranega bombaža. Ta ne vsebuje nevarnih snovi saj stremimo k izdelavi zdravih otroških oblačil. Le-ta so koži prijazna, mehka, prožna in trpežna ter tudi po mnogih pranjih obdržijo svoje prvotne lastnosti. Za malčke lahko na naši strani poiščete linijo EKO oblačil, ki kožo ščitijo pred raznimi alergijami, ekcemi, izpuščaji in srbenjem, kar pogosto povzročajo cenena oblačila, ki jih je na tržišču prepolno. EKO oblačila za deklice in dečke ne vsebujejo nobenih strupenih ali celo kancerogenih kemikalij in barv ter so še posebej priporočljiva za alergike in malčke z občutljivo kožo.

V naši ponudbi boste našli vse kar potrebujete, da lahko svoje otroke oblečete od nog do glave. Modelom se trudimo vtisniti osebni pečat, skrbimo za kvaliteto ter smo veseli, da si nas ljudje tako tudi zapomnijo.