Oblačila za otroke za hladnejše dni

Otroška oblačilaPomembno je, da so oblačila za otroke kvalitetna, trpežna in udobna. V podjetju Sivili kreativno oblikujemo in v lastni proizvodnji izdelujemo najrazličnejša oblačila za deklice in dečke. Ponujamo oblačila za vsako priložnost, za igro in spanje. Otroci imajo radi pestre barve in živalske junake, tako so naše obleke simpatičnega videza in imajo ljubke motive. Medtem pa je za starše pomembno, da so oblačila zdravju prijazna – neškodljivost naših izdelkov je potrjena s certifikatom. Jesenski in zimski čas kličeta po toplejših oblačilih, tako je v naši trgovini na voljo veliko število otroških podloženih hlač.

Kosmatene otroške pajkice

Izbirate lahko med več modeli. Tisti iz toplejše tkanine so ravno pravšnji za jesenske dni, s spodnjimi žabicami bodo primerni tudi za zimo. To velja tudi za ponudbo naših kosmatenih pajkic. Pajkice temnejših barv ali enobarvne pajkice popestri pisan všitek ali tisk na spodnjem delu hlačnic. Izberete lahko tudi model kosmatenih otroških pajkic v barvi malancana, ki se lepo nosi pod tuniko, majico ali oblekico. Material je prijeten bombaž (94 %) z dodatkom elastana (6 %) za fino nošenje.

Otroške podložene hlače iz bombaža

Kosmatene otroške pajkice iz žameta

Prikupne otroške baggy hlače

Udobne haremke so sešite iz mehke kosmatene tkanine, so prijetne za nošnjo in otroku omogočajo svobodno igro in tekanje. Zaključujejo se s praktičnim patentom, tako vam ni treba skrbeti o dolžini. Pri določenih modelih ima patent na eni od hlačnic igriv detajl –  drugačno barvo od osnovne, podobo dopolnjujejo še športni ali živalski motivi.

Praktične otroške trenirke

Posamični, spodnji deli trenirk pridejo prav, ko želimo izkoristiti in kombinirati vsa oblačila, ki jih imamo v omari. Spodnji deli se namreč v primerjavi z zgornjimi velikokrat hitreje obrabijo. Pri nas so na voljo spodnji deli trenirk oziroma kosmatene hlače, s priročnima žepoma in patentom v pasu in na koncu hlačnic. Na naši spletni strani preverite raznoliko ponudbo oblačil za otroke.

Podložene hlače za otroke

Trenirke za otroke