Pri nakupu dekliških oblačil upoštevajmo želje naše mlade dame

V spletni trgovini Sivili ponujamo dekliška oblačila, ki bodo navdušila prav vsakogar. Oblačila, ki so pri nas na voljo, so primerna za deklice vseh starosti, od dojenčic, malčic pa vse tja do najstnic. Oblačila so izdelana iz kakovostnih materialov in so tako izjemno prijazna otroški koži, otroci pa jih bodo radi nosili. Dekliška oblačila so trendovska, saj se pri nas zavedamo, se tudi naši najmlajši spoznajo na modo in jim moramo pri izbiri oblačila zanje ustreči, saj bodo samo tako oblačilo tudi radi oblekli.

Nasploh velja, da deklice rade posegajo po nekoliko svetlejših, dekliških, barvah, kot so na primer roza ali pastelno vijolična. Rade imajo krilca, različne vzorce in tudi volančke. Včasih pa se zgodi, da deklicam bolj ustrezajo nekoliko bolj temne barve, raje kot krilo pa oblečejo hlače. Pri izbiri oblačil upoštevajmo željo naše mlade dame in je ne omejujmo z vzorci, ki so še zmeraj zakoreninjeni v našo družbo. Pomembno je, da je otroku všeč to kar ima oblečeno in da se v tem počuti dobro.

Dekliška pižama

Na kaj vse moramo biti pozorni pri nakupu dekliških oblačil?

Ko kupujemo dekliška oblačila in oblačila za otroke moramo biti pozorni na nekaj podrobnosti. Najprej se je potrebno zavedati, da kupimo oblačila, ki jih naši otroci potrebujejo. Tako deklice kot tudi fantje zelo hitro rastejo, oblačila pa bodo hitro postala premajhna. Če se odločimo za oblačilo, ki ga otrok sploh ne potrebuje, se zna zgoditi, da bo dekliško oblačilo postalo premajhno še preden ga bomo sploh potegnili iz omare.

Ko se lotimo nakupa otroških hlač, bodimo pozorni, da pas ni preozek, saj se otroci neradi počutijo utesnjene. Kadar otroške hlače kupujemo za najmlajše otroke, je dobro, da imajo hlače v pasu elastiko, saj jih bomo tako enostavno in hitro oblekli preko pleničke, otroka pa hlače v pasu ne bodo tiščale.

Pri dekliških oblačilih moramo biti na dizajn še nekoliko bolj pozorni. Nekaterim deklicam so všeč nežnejše barve in umirjeni vzorci, spet druge imajo rade nekoliko močnejše barve z bolj raznolikimi vzorci. Pomembno je, da otroku pri nakupu oblačila ustrežemo, saj mu bomo tako jasno pokazali, da bomo upoštevali tudi njegove želje, pa tudi oblačilo bo otrok rad nosil.

Fantovske otroške hlače

Oglejte si ponudbo otroških hlač

Katero velikost dekliškega oblačila izbrati?

Ko kupujemo dekliška oblačila moramo biti pozorni tudi na velikost. Če nismo prepričani v velikost se je bolje odločiti za nekoliko večje oblačilo, saj ga bo otrok dorasel in tako tudi dlje nosil.

V podjetju Sivili ponujamo pravzaprav vse, od dekliških oblek, otroških hlač, jopic in pižam. Vsa oblačila so kakovostna in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, seveda pa so prijazna tudi otroški koži. Tako deklice oblačila rade oblečejo in se v njih dobro počutijo. Oblačila pa so enostavna tudi za vzdrževanje in tako staršem ne povzročajo velikih preglavic.

Med dekliškimi oblačili smo posebej ponosni na našo kolekcijo oblekc

Vsaka deklice potrebuje svojo najljubšo dekliško oblekico. Lahko jo nosi samostojno ali pa pod njo obleče pajkice ali žabice. Naš izbor dekliških oblekic temelji na simpatičnih napisih in poslikavah, ki vam bodo zagotovo polepšale dan. Izberete lahko prvo oblekico za svojo novorojenko ali pa polepšate garderobo svoji najstnici. Med posebnimi oblačili za punčke se lahko pohvalimo tudi z eko oblačili. Te so narejene iz 100% organskega bombaža, ki ni pobarvan in je primeren tudi za zelo občutljivo kožo.

Vsa oblačila lahko naročite kar preko spletne trgovine. Vsa oblačila lahko vrnete v 14 dneh brez navedbe razloga za vračilo. Tako ne bo problema tudi če naročite napačno številko ali model, saj vam bomo z veseljem izdelek zamenjali.   

Več o otroški jopici