Oblačila za novorojenčka iz prijetne tkanine

Izbira in nakup oblačil za novorojenčka zahtevata posebno skrb, saj si mladi starši želite, da bodo oblačila narejena iz kvalitetnih materialov in prijazna do nežne otrokove kože. Z ljubeznijo do otroka ste pozorni na to, da so kosi udobni in mehki na dotik. Naj se malčku lepo prilegajo, tako se bo v njih prijetno počutil in mirno spal. Dobro je tudi, da še pred prihodom novega družinskega člana zagotovite in si v miru priskrbite vse pomembne kose garderobe. V spletni trgovini podjetja Sivili vam je na voljo pester izbor najrazličnejših oblačil, ki jih bo potreboval novorojenček. V ponudbi imamo prikupne komplete za novorojenčke, veliko izbiro bodijev, jopice, žabice in kapice. Vsa oblačila so delo naše lastne proizvodnje in ustvarjalnih zamisli. Pomembno nam je, da so izdelana iz tkanin s certifikatom, ki dokazuje njihovo neškodljivost in varnost za otroka. Uporabljamo preverjene materiale slovenskih ali evropskih proizvajalcev. Pri izdelavi sledimo trendom, naša oblačila za novorojenčka so udobna in lepa tudi za oko, cene pa smo naredili dosegljive za mlade družine.

Oblačla za novorojenčka iz porodnišnice

Komplet za novorojenčka iz porodnišnice: dobro počutje malčka

Plišasti komplet za novorojenčka iz porodnišnice vsebuje oblačila, ki jih boste za svojega otroka potrebovali pri odhodu domov. Sestavljen je iz kosov, s katerimi poskrbite, da je otrok na toplem in varnem: hlačke in jopica ter kapica in copatki. Hlačke so oblikovane kot baggy hlače s širšim zgornjim delom, ki omogoča udobno nošenje pleničk. Jopica je klasično sešita, za popestritev kroja smo dodali simpatičen všitek z živalskim motivom. Jopice se zapenjajo na sprednjem delu; z neti, ki ne vsebujejo za zdravje škodljivega niklja. Hlačnice in pas na hlačah, rokavi in ovratnik na jopi ter kapa in copati se zaključujejo s prožno tkanino, ki omogoča lahko oblačenje, zaključke smo pošili z elastičnim šivom. Sestava plišastih kompletov je v 70 odstotkih bombaž in v 30 odstotkih poliester in so povsem enostavni za vzdrževanje. Material je trpežen in se lepo nosi. Izbirate lahko denimo med smetanasto bež barvo s črtastimi hlačami, roza melanž in svetlo modro melanž barvo kompleta.

Sestavite topel zimski komplet za novorojenčka

V hladnih zimskih dneh je treba otroka še posebno skrbno obleči, ga zaščititi pred mrazom in vetrom, a mu vseeno omogočiti udobje. Topel pliš komplet baggy hlač, jope, kapice in copatkov lahko dopolnite z različnimi bodiji in pajaci. Nepogrešljive za zimo so tudi žabice. Narejene so večinoma iz bombaža, izberete lahko tudi take iz pliša ali pa nekaj modelov z bombažem iz biodinamičnega kmetovanja. Žabice imajo praktičen patent za dobro prileganje, da ostanejo nad pleničkami. Zgoraj omenjeni plišasti kompleti za novorojenčke že vsebujejo kapice, te pa je možno kupiti tudi posebej.

Komplet za novorojenčke iz porodnišniceBodiji za novorojenčke

Kapa za novorojenčka – uporabna na sprehodu, po kopanju …

Naše bombažne kape so mehke in izdelane iz kvalitetne tkanine. Barve so v vseh odtenkih mavrice, izberite svojo najljubšo. Modeli se z vrvico zavezujejo pod brado, možno je izbrati tudi model iz rebraste tkanine z vsebnostjo elastana, ki je prilagodljiva na raztezanje. Kape so izdelane v različnih velikostih, za vašega novorojenčka bo prava številka 56 (od 0 mesecev dalje, obseg je približno 30–32 cm). Nenazadnje so tu še kape za novorojenčka iz stoprocentnega bombaža iz ekološke pridelave. To pokrivalo je brez barvil, njegova nevtralna naravna barva je primerna za deklice in dečke.

Vedno praktični bodiji za novorojenčke

Bodi na preklop sodi med glavne kose garderobe novorojenčka. Za preprosto oblačenje se bodiji zapenjajo z neti, kroj je tudi dovolj širok, da omogoča prostor za pleničko. Niti na teh oblačilih ne manjkajo motivi sanjavih medvedkov, simpatičnih avtomobilčkov, pa napisi v slovenščini ali angleščini … Na spletni strani si oglejte pestro izbiro oblačil za novorojenčke.