Oblačila za novorojenčka, tudi kompleti za prihod domov


Oblačila za novorojenčka morajo biti skrbno izbrana. Naj bodo nežna, udobna, se dobro prilegajo. V trgovini Sivili imamo prav takšne. Že 25 let šivamo z ljubeznijo in poskrbimo, da je prvi stik dojenčkov z oblačili zares čudovit. Naši bodiji, kapice, jopice in kompleti so dobro premišljeni, da so lepega videza in iz kakovostnih materialov. Ponujamo tudi odeje za novorojenčke, ki jih otroci nujno potrebujejo. Vsi naši izdelki so trpežni in izredno kvalitetni, imajo vse potrebne certifikate. Oblačila za novorojenčke lahko hitro in preprosto naročite v naši spletni trgovini. Prevzamete jih lahko v naši trgovini (Hruševec 37, Straža) ali pa jih z dostavo dobite na dom.

Odeja za novorojenčka

Majcena oblačila z veliko ljubezni

Vsa Sivili oblačila za novorojenčke so slovenski proizvod. Kreiramo in šivamo jih sami, zato ste lahko prepričani, da dobite dober izdelek. Dizajni so inovativni in trendovski, oblačila zelo praktična, nosljiva in tudi barvno usklajena. Z našo pomočjo si lahko zagotovite vsa nujna oblačila za novorojenčka (bodiji, jopica, kapica) in druge tekstilne izdelke, na primer odejo za novorojenčka. V naši ponudbi pa so tudi eko oblačila, ki so izdelana iz 100% organskega nepobarvanega bombaža. Takšna oblačila za novorojenčka še posebej dobro dihajo, so izjemno prijetna na dotik in zdrava, poleg tega pa skozi celotni postopek izdelave prijazna do okolja in delavcev. Kliknite v našo spletno trgovino in se prepričajte o izjemnosti Sivili oblačil. Poskrbimo za dečke in deklice, pa tudi za vse, ki želijo nevtralna oblačila.

Oglejte si ponudbo odej za novorojenčke

 

Odeja za novorojenčka, ki bo njegovo prvo zavetje

Novorojenčki si bolj kot kar koli drugega želijo topline, nežnosti in bližine. Zato je med glavnimi nakupi novopečenih mamic poleg oblačil vedno tudi kakovostna odeja za novorojenčka. Otroci se nanjo pogosto zelo navežejo. Predstavlja jim posebno varnost in udobje. V naši trgovini lahko izbirate med različnimi odejami v velikosti 70x90 centimetrov. Na voljo so različne barve in motivi, ne glede na to, katero izberete, pa bo odeja za novorojenčka postala nepogrešljiva. Za toplejše dni bo dovolj odeja iz dveh mehkih tkanin, med katerima ni dodatnega polnila, za zimski čas pa raje izberite podloženo odejo. Kombinacija mehkih oblačil in odeje bo zmagovalna za prve otrokove mesece.

Oblačila za novorojenčka

V omari novorojenčka naj bo največ bodijev

Bodiji za novorojenčke so najbolj osnoven kos garderobe. Največkrat jih boste menjali, zgoraj pa dojenčku glede na letni čas dodajali še druge tople sloje. Ponujamo praktične bodije na preklop, ki se zapenjajo z neti. Slednji nikakor ne vsebujejo niklja in so popolnoma varni. Kroj bodijev je primeren za vsako pleničko, spredaj pa jih krasijo različne simpatične poslikave in napisi (v slovenščini ali angleščini). Izdelani so iz 100% bombaža ali pa iz bombaža z dodatkom elastana za prožnost. So izjemno praktični in uporabni, se enostavno zapenjajo in so zares lepi na pogled. Ker so ročno šivani pri njih pazimo na vsak detajl.

Kapice, jopice in kompleti

Kaj poleg odeje za novorojenčka je še smiselno kupiti za toplino? Kapico, seveda. Kapice za novorojenčke so izredno prijeten izdelek, ki dojenčku pomaga pri prilagajanju zunanjemu okolju, po tem, ko je 9 mesecev preživel v maminem trebuhu. Izbrati jo morate glede na obseg glavice, lahko pa jo dobite v številnih barvah. Vsebnost elastične tkanine poskrbi, da se kapica za novorojenčka prilagodi pri raztezanju. Imajo tudi vrvico, ki se zaveže pod brado, da kapica še bolje stoji.

Zelo priljubljeni so naši kompleti za novorojenčke, imamo tudi takšne, ki so primerni za odhod iz porodnišnice. Vsebujejo hlačke, jopico, copatke in kapico. Jopica za novorojenčka se spredaj zapenja z netki in ima dolge rokave. Naša oblačila niso zahtevna za vzdrževanje in so tudi dovolj vzdržljiva, da se ne uničijo po več pranjih.

V punudbi tudi kapice za novorojenčke