Dekliška oblačila Sivili - modna in kvalitetna

Dekliška oblačila morajo biti modna, skrbno izdelana in praktična. Za vse to skrbimo v trgovini Sivili, kjer sami izdelujemo oblačila. So iz najboljših materialov, zelo kreativna in sešita s pozornostjo na sleherni detajl. V naši spletni trgovini si lahko ogledate pester izbor oblekic in drugih tekstilnih izdelkov. Izberite unikatna oblačila za punčke, s katerimi bo vsaka mala gospodična zasijala v najboljši luči.

Raznolika oblačila za punčke

Z vami bomo od trenutka, ko boste izvedeli, da bo novorojenka deklica, do prihoda domov, prvih mesecev in nato prvih nekaj let otroškega življenja, vse do najstništva. Naša dekliška oblačila vam bodo s simpatičnimi napisi polepšala dan, dekliške oblekice pa bodo punčke hitro vzljubile. Za dojenčice nudimo vse od prvih bodijev, kapic, odejic, slinčkov in jopic. Tudi, ko postanejo malčice, se izbira ne konča. V spletni trgovini najdete dekliška oblačila vse do 14. leta. Različne majice, hlače, pajkice, tunike, puloverje ... Seveda pa vsaka deklica potrebuje tudi svojo najljubšo oblekico.

Oblačila za punčke

Dekliške oblekice za vse letne čase

Princeske obožujejo oblekice, ne glede na vreme in temperaturo. A to je tudi dobra stran oblekic - lahko jih nosite samostojno ali pa pod njih oblečete žabice ali pajkice. Za pisane, modne oblekice smo zagotovo pravi naslov. Simpatični dizajni s potiski, vezeninami in napisi bodo popestrili še tako turoben dan ali pa vas odnesli v poletno sonce. Oblačila za punčke so izredno ljubka, še posebej ko jih okrasi otroški nasmeh. Za deklice vseh starosti je na voljo bogata izbira modnih oblekic, s katerimi bodo naravnost zablestele. Lahko jih vi presenetite z novim oblačilom ali pa si skupaj izberete kos, ki ga bo deklica z veseljem nosila.

 

Naša otroška oblačila so visoke kvalitete

Ker sami bdimo nad celotno proizvodnjo in ne uvažamo izdelkov za prodajo, lahko zagotovimo visoko kvalitetna otroška oblačila. To v prvi vrsti pomeni, da so trpežna in se ne uničijo po samo nekaj pranjih, hkrati pa nezahtevna za vzdrževanje. Nadalje so izdelana s premislekom o varnosti otrok in praktičnem oblačenju. Konec koncev sta ustanovitelja podjetja starša, ki sta oblačila začela šivati iz lastnih izkušenj v družini. Materiali so prijetni za kožo, oblačila elastična, kjer je to potrebno. V netih za zapenjanje (pri majčkah in bodijih) ni nevarnega niklja. Poleg tega smo se v trgovini Sivili odločili, da začnemo šivati tudi eko oblačila. Tu gre za najbolj kvalitetna otroška oblačila, ki dosegajo standarde na vseh ravneh proizvodnje. Izdelana so iz 100% nebarvanega organskega bombaža, ki odlično diha in vpija vlago. Primeren je tudi za najbolj občutljivo kožo, saj ne vsebuje nikakršnih kemikalij. Poleg tega pa je v procesu pridobivanja bombaža poskrbljeno tudi za prijaznost do delavcev in okolja. Vse to zagotavlja OCC certifikat, ki ga naša eko oblačila imajo. Sivili modne oblekice tako niso zgolj lepe, ampak tudi izredno kakovostne, saj za punčke in njihove starše želimo le najboljše.

Dekliška oblačila

Vse za deklice na enem mestu, z možnostjo dostave

Za dostopnost vsem družinam imamo vedno odprto spletno trgovino, kjer lahko po kategoriji, starosti in spolu hitro poiščete primerne izdelke ter jih tudi preprosto naročite. Omogočamo vam dostavo na dom, tako da izdelke prevzamete na domačem pragu. Na vsakem koraku mislimo na udobje strank, zato smo vam na voljo za vsa vprašanja in omogočamo več načinov plačila. Pri nas boste našli originalne dizajne, ki jih ni v klasičnih trgovinah. Naročite lahko tudi darilne bone, priporočamo pa, da našo spletno stran redno spremljate za posebne ugodnosti. Z izdelavo in prodajo oblek se ukvarjamo že 25 let, torej imamo veliko izkušenj, poleg tega pa smo majhna ekipa, ki vsak dan dela s srcem. Prav zato so naša dekliška oblačila tako posebna.

Več informacij o kvalitetnih otroških oblačilih