Komarniki za vrata StrleKomarnik za vrata omogoča lahek prehod in hkrati ščiti pred vdorom neželenega mrčesa

V bogati ponudbi senčil in komarnikov, lahko v podjetju Strle najdete tudi komarnik za vrata. Komarnik za balkonska vrata, pa tudi vhodna ali ostala, bo trajno rešil težavo z nadležnim mrčesom, četudi bodo vrata nastežaj odprta.
Imate drsna vrata? Komarniki ne bodo ovirali prehajanja

Se zavedate pomena zdravja in skrbi za naravo? Pozabite na strupene insekticide. Komarnik za vrata ali okna je precej boljša, prijaznejša, pa tudi ugodnejša in trajnejša zaščita pred žuželkami in insekti. Kateri komarniki so primerni za balkonska vrata ali drsna vrata (komarniki za drsna vrata)? Komarniki v naši ponudbi so najrazličnejši in primerni za uporabo na kakršnih koli oknih in vratih. Rolo komarnik za vrata vam bo recimo omogočal neoviran dostop v zunanje prostore, saj mrežico z enostavnim klik sistemom neomejeno spuščamo ali dvigujemo. Ta je dvignjena pospravljena v omarici komarnika. Za drsna vrata so primernejši drsni komarniki, ki bodo preprečevali vstop mrčesu, ne bodo pa ovirali odpiranja vrat, ki bodo nemoteno služila svojemu namenu. Seveda pa se je pred nakupom dobro posvetovati in premisliti, kaj pričakujete oziroma potrebujete, možnosti je veliko, saj izdelujemo tudi komarnike in senčila po meri.


Rolo komarniki za vrata StrleKomarnik za vrata - najboljša in najbolj zračna rešitev za poletne dni

Komarnik za vrata in okna je idealna rešitev pred večno nadležnimi komarji in nadležnim mrčesom, ki zaide v hišo med zračenjem. Balkonska,vhodna, standardna, panoramska drsna vrata, komarniki so primerni za katero koli vrsto vrat - komarniki za balkonska vrata. Posebno popularen je komarnik za vrata na magnet. Gre za poseben magnetni sistem, ki omogoča da se vrata ob vetru ali prepihu ne odpirajo. Ob tem pa v podjetju Strle komarnikom namestimo tudi posebno ščetko, ki dodatno zatesni vrata.


Bogata ponudba komarnikov podjetja Strle

V naši ponudbi najdete fiksne, rolo, drsne, integrirane, plise in vrata komarnike. Preverite tudi ponudbo komarnikov za balkonska vrata.

Posebno plise so primerni za večja drsna vrata. Komarniki imajo namreč nizek prak, zato ne motijo prehoda, poleg tega so izjemno vzdržljivi, pa tudi enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Komarnik za vrata lahko namestimo na okvir obstoječih vrat ali pa na vodila senčil. Izbirate lahko tudi med navadnim in vzmetnim pantom, komarnikom za vrata na magnet in celo številnimi barvnimi kombinacijami iz RAL barvne lestvice.

KOMARNIKI ZA DRSNA VRATA PO MERI