Rezervni deli za traktor - kvaliteta in ugodna cena

Rotar d.o.o je podjetje v zasebni lasti družine Rotar, ki se ukvarja s prodajo rezervnih delov za traktor ter strojev in orodja za delovanje v kmetijstvu, vrtnarstvu in gozdarstvu. Imamo več kot 35 letno tradicijo pri prodaji rezervnih delov za traktorje, naš sedež pa je v Podsmreki, ki je oddaljena dobrih 5 km od centra Ljubljane. Imamo močne poslovne vezi tako v Evropi, ZDA kot Aziji in smo med vodilnimi podjetji v trženju drobnih kmetijskih in gozdarskih mehanizacij, ter prodaje rezervnih delov za traktor in ostale stroje. Poleg prodaje rezervnih delov za traktorje, ki jih lahko najdete v katalogu rezervnih delov za traktorje prodamo tudi vrtne traktorje po ugodni ceni.

rezervni deli za traktorjerezervni deli za traktor

Rezervni deli za traktor in prodaja vrtnih traktorjev

V prodajalni rezernih delov in dodatne opreme lahko izbirate med različnimi rezervnimi deli za traktorje, kosilnice, motorne žage in ostale stroje, katere servisiramo na našem tržišču. Vsi rezervni deli za traktorje so originalni in kvalitetni, tako da je vaš nakup lahko brezskrben, obenem pa nudimo ceno, primerno za vsak žep. Vsi izdelki so vam na voljo v katalogu rezervnih delov za traktorje in ostale stroje, nudimo pa tudi posebne akcije, kjer si lahko zagotovite rezervne dele po znižanih cenah. Poleg rezervnih delov prodamo tudi vrtne traktorje za različne namene, med katerimi lahko najdete tudi vrtni traktor za strme dele.

ZA ŠE VEČ INFORMACIJ O VRTNIH TRAKTORJIH KLIKNITE TUKAJ

Rezervni deli za traktorje po ugodni ceni

Podjetje Rotar skrbi za kvaliteto, strokovnost in prave nasvete, obenem pa so rezervni deli za traktorje v našem podjetju na voljo po ugodni ceni, zato so naše stranke izjemno zadovoljne. Poleg rezervnih delov za traktorje se lahko odločite tudi za nakup vrtnega traktorja za strme dele ali katerega od drugih strojev v naši ponudbi. Prepričani smo, da smo pravi naslov za nakup rezervnih delov za traktor in ostale mehanizacije.

Če vas zanimajo tudi snežne freze, lahko kliknete tukaj:https://www.vsi.si/rotar/snezna-freza-cena