Komarniki in rolo komarniki

Komarniki za okna za zračen prostor in stop mrčesu. Optimalno zaščito proti mrčesu vam nudijo komarniki za okna, tudi če so vaša okna odprta. S komarniki in rolo komarniki za oknaste zaščiteni proti mrčesu, tudi pri prižgani luči. Okna imajo kvalitetno ponudbo, kamor spadajo kvalitetni komarniki in rolo komarniki, ki se kombinirajo s pomočjo rolete ali žaluzije. Miren spanec si lahko zagotovite s komarniki za alu okna in pvc okna.


Rolo komarniki za okna


Rolo komarniki za okna so visoko kvaliteten izdelek, ki vas zaščitijo pred nezaželenim mrčesom. Rolo komarniki so še posebej primerni za navpična okna in vrata. Rolo komarniki se uporabljajo na enostaven način; ko želite odpreti pvc okna ali alu okna se komarniki za okna na kratko potegnejo navzdol, nato pa se rolo komarniki sami dvignejo. Rolo komarniki se odpirajo s pomočjo oprijemala na zaključni letvi.


Komarniki in rolete za pvc okna in alu okna


Komarniki za okna se lahko uporabijo v kombinaciji rolete za pvc okna in alu okna. Tako kot komarniki so tudi rolete, ki jih nudi podjetje Roletarstvo Medle d.o.o., kvalitetne in raznolike. Rolete vam tako kot alu okna in pvc okna omogočajo prihranek energije. Idealno se v družbi rolete izkažejo rolo komarniki, to so komarniki, ki jih preprosto dvignete, ko jih ne potrebujete. Takrat vam prijetno senco nudijo rolete za okna.

Rolo komarniki za okna


Cenik komarnikov


Komarniki za oknater pvc in alu okna so vam na voljo po veljavnem ceniku. Cenik komarnikov vam je na voljo v sami prodajalni, lahko nas pa tudi kontaktirate in tako dobite cenik na dom. Komarniki za okna se brez težave vgradijo zraven rolete za okna ali okenske police. Komarniki za okna so po vaši želji vgrajeni s strani podjetja, tako kot tudi rolete, alu okna in pvc okna. Komarniki in okna so dostavljeni in montirani v dogovrjenem času. Več o samih cenovnih ponudbah izveste ob osebnem kontaktu ali srečanju.


Roletarstvo Medle d.o.o. | Komarniki za okna - povezave do naše spletne strani: