Prima I.E. - kupcu prijazen prodajalec vozil Ford v Sloveniji

V podjetju Prima I.E. predstavljamo najmodernejša vozila Ford v Sloveniji. Z znamko Ford, ki velja za začetnico avtomobilske industrije in ponos svetovne avtomobilske trgovine smo se združili leta 2000 in od takrat nadaljujemo uspešno pot prodaje vozil Ford v Sloveniji.

Vozila Ford so opremljena z najsodobnejšo tehnologijo

V podjetju ponujamo različne Ford modele. Stranke lahko v Sloveniji izbirajo med Ford osebnimi vozili in Ford gospodarskimi vozili.  Vozila Ford, ki jih v Sloveniji prodajamo se lahko pohvalijo z najsodobnejšo tehnologijo, ki vozniku omogoča varno in udobno vožnjo, veliko mero udobja, pa bodo občutili tudi sopotniki.

Tako se lahko naša vozila pohvalijo z najnovejšo opremo, ki omogoča prostoročno telefoniranje Izboljšana je tudi tehnologija aktivne pomoči, ki pomaga pri prostoročnem parkiranju na bočna parkirna mesta poleg tega pa olajša tudi vzvratno parkiranje pod pravim kotom. Vozila Ford, ki jih prodajamo v Sloveniji, voznike v večini opozarjajo na preteče nevarnosti. Naprednih tehnologij je seveda ogromno, njihov namen pa je omogočiti udobno in varno vožnjo vozniku in sopotnikom ter drugim udeležencem v cestnem prometu.

Ford modeli v SlovenijiFinanciranje vozil Ford

Ugodna financiranja in dolga garancija vozil Ford

V Fordu Slovenija pa ne ponujamo zgolj novih vozil, pač pa se lahko stranke odločijo tudi za nakup rabljenega Ford vozila. Ob nakupu vozila ponujamo tudi  Ford financiranje, ki je za kupca izjemno ugodno. Poleg tega pa se lahko vozila Ford pohvalijo z dolgo garancijo.

Nudimo tudi servis vozil Ford

Poleg same prodaje pa ponujamo tudi servis Ford vozil, kjer lahko hitro zagotovimo tudi nadomestne dele za vaše vozilo Ford. S pomočjo naših izvrstnih prodajalcev in odličnega ter odzivnega servisa ustvarjamo prijetno izkušnjo našim strankam. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom Ford vozila v Sloveniji še zastavljajo.