Ford servis poskrbi za dolgotrajno zadovoljstvo naših kupcev

V podjetju se zavedamo, da stranka po nakupu vozila želi, da je njeno vozilo tudi kakovostno vzdrževano, zato pa je nujno potreben kakovosten Ford servis, kjer poskrbimo, da so redno zamenjani vsi deli vozila, poleg tega pa pomagamo tudi v primeru drugih težav, ki se na vozilu z leti uporabe pojavijo. Ker se zavedamo, da so vozila Ford z vsakim dnem bolj tehnološko dovršena, tudi mi poskrbimo, da je osebje servisa Ford stalno v stiku z novimi tehnologijami. V ta namen se stalno izobražujemo in skladno s smernicami tovarne uporabljamo tovarniško predpisano specialno orodje ter tako poskrbimo za zadovoljne in brezskrbne voznike, ki nam dnevno zaupajo vzdrževanje svojega vozila.

Servis Fordovih vozil

Ne samo Ford servis, ponujamo tudi pestro ponudbo osebnih vozil

Poleg kakovostnega Ford servisa pa svojim strankam ponujamo pestro ponudbo različnih gospodarskih in osebnih vozil, med katerimi se lahko odločajo. Trenutno sta ena izmed najbolj popularnih modelov osebnih vozil modela Ford Focus ter Ford C Max.

Ford Focus se lahko pohvali z novim videzom, ki očara marsikaterega voznika. Gre za vozilo, ki je zasnovano nekje med športnim in elegantnim vozilom, s svojimi dimenzijami pa Ford Focus ponuja idealno vozilo za vsakodnevno uporabo. Tudi notranjost Ford Focusa je zasnovana tako, da je vse kar potrebujete, na dosegu roke. Poleg tega je ta model opremljen z obilico novodobnih tehnologij, ki zagotovijo, da je vožnja udobna, prijetna in predvsem varna. Tako je vozilo na primer opremljeno s tehnologijo Ford Co-Pilot 360. Gre za nabor voznih tehnologij, ki vključuje prilagodljivi tempomat s funkcijo ustavljanja ter speljevanja 'Stop and Go' – sistem, ki se prilagaja hitrosti vozila, ki vozi pred vami. Vključuje pa tudi sistem za vzdrževanje smernega pasu ter aktivno parkiranje. Nova funkcija aktivnega parkiranja ne samo usmerja voznika v parkirni prostor, pač pa tudi samodejno obrača volan in tako poskrbi za brezskrbno in prijetno parkiranje.

Tudi oprema Forda C Max je napredna in tehnološko dovršena. Ford C Max se lahko poleg zgoraj navedenih sistemov pohvali še s sistemom odpiranja in zapiranja prtljažnih vrat s preprostim zamahom noge pod zadnjim odbijačem.

VEČ O FORD FOCUSU 2018 >>> 

Poleg Ford servisa ponujamo tudi možnosti financiranja

Prav tako pa vam poleg odličnega Ford servisa pri nas ponujamo tudi financiranje za različna osebna vozila, ki jih ponujamo v prodajnem programu. V zadnjem času se je za izjemno popularno izkazalo financiranje Forda Fieste. Gre za na novo zamišljeno obliko Fieste, ki je aerodinamična in moderna. Tudi notranjost je oblikovana tako, da je prijetna tako za voznika, nič manj pa ne bodo uživali niti sopotniki. Ford Fiesta je eno izmed najbolj prodajanih osebnih vozil znamke Ford in se lahko pohvali s pestrim naborom najnaprednejših tehnologij, ki omogočajo varno in udobno vožnjo.

Fordova osebna in gospodarska vozila

Ponujamo tudi možnost nakupa rabljenih osebnih vozil

V našem podjetju pa svojim strankam omogočamo tudi možnost nakupa rabljenih osebnih ali gospodarskih vozil. Vsa vozila so redno servisirana v našem Ford servisu, posledično pa smo poskrbeli, da so tudi rabljena vozila, ki jih ponujamo, neoporečna in zagotavljajo maksimalno varnost med vožnjo.

Vas zanima več o ponudbi osebnih vozil, ki smo jo pripravili za vas ali pa bi se radi seznanili s storitvami, ki jih ponujamo v sklopu našega Ford servisa? Oglejte si našo spletno stran ter se prepričajte o kakovosti vozil in storitev, ki jih ponujamo. V primeru dodatnih vprašanj smo na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo pred Ford servisom ali pred nakupom novega Ford vozila. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem Ford servisu in salonu, kjer vam bomo lahko še natančneje svetovali ter tako poskrbeli, da se boste odločili za vozilo, ki bo pravšnje za vas.