Ford servis in prodaja novih ter rabljenih vozil v Solkanu po ugodnem ceniku

Ford servis Solkan je kraj, kjer bo vaš avtomobil v pravih rokah. Poleg prodaje Fordovih novih vozil in ostalih rabljenih vozil se ukvarjamo tudi s servisiranjem in vzdrževanjem vozil. Ford servis ponuja visokokakovostne servisne storitve, ki so dostopne po konkurenčnem ceniku. Poleg servisa in prodaje pa lahko pri nas dobite tudi Ford nadomestne dele oziroma originalne nadomestne dele, na katere dajemo tudi garancijo. Ponosni smo, da smo lahko del Fordove zgodbe. Gre za blagovno znamko, ki velja za začetnico avtomobilske industrije, hkrati pa predstavlja ponos svetovne avtomobilske trgovine.

OGLEJTE SI CENIK FORDOVIH VOZIL

Ford nadomestni deli in vzdrževanje vozila

Ford servis vam ponuja kakovostne servisne storitve in vzdrževanje vašega vozila. V naših skladiščih in skladiščih Ford po Sloveniji in svetu se nahajajo Ford nadomestni deli, ki so izdelani z enako skrbnostjo in vnemo kot sami avtomobili. V Ford servis Solkan smo se obvezali, da vašemu avtomobilu oziroma njegovemu servisiranju in popravilu namenimo prav tolikšno pozornost kot njegovemu sestavljanju. V Ford servis v Solkanu so zaposleni samo najboljši in najbolj kvalificirani serviserji, ki bodo poskrbeli, da bo vaš Ford ostal v dobri formi še dolgo po njegovem nakupu. S Ford nadomestnimi deli bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil zadržal tudi svojo vrednost za nadaljnjo prodajo. Prepričani ste lahko, da bo vaše Ford vozilo pri nas v najboljših rokah.

Ford servis Slovenija

Kako obdržati vašega Forda v dobri formi?

Najboljši način, da svojega Forda obdržite v dobri formi je izbira pooblaščenega servisa, kjer so vam na voljo samo originalni nadomestni deli in ste zato lahko popolnoma brez skrbi, da bi se vašemu avtomobilu kaj slabega zgodilo. Če želite svojega Forda ohraniti v dobrem stanju in se izogniti dragim popravilom, vam priporočamo, da ga servisirate v intervalih prevoženih kilometrov ali pretečenega enega leta (kar nastopi prej). Redno vzdrževanje pomeni za vas mirnost in brezskrbnost, veljavno garancijsko upravičenost in ohranjanje vrednosti vozila ob morebitni nadaljnji prodajo. Ford servis iz Solkana vam ponuja visoko konkurenčne izdelke in servisne ponudbe, ki jih izvaja hiter in strokovno podkovan tim. Prav tako pa lahko pričakujete tudi hiter čas, v katerem opravimo servis, konkurenčen cenik in podrobno pojasnilo računa.

Ostale servisne storitve

Poleg standardnih servisnih storitev vam v Ford servisu nudimo tudi preverjanje klimatske naprave, ki vključuje pregled funkcionalnih elementov, preprečevanje možnih napak klimatskega sistema in preizkus delovanja hlajenja, zamenjavo olja in filtra, preverjanje in menjava metlic brisalcev itd. Prav tako smo pravi naslov za vsa popravila vašega Ford vozila. Na voljo imate originalne Ford nadomestne dele. Na vsa popravila vam nudimo tudi garancijo, ponujamo pa vam pravilne servisne rešitve za vozila vseh starosti. Pri nas bo vaše vozilo deležno tudi mehanskih popravil, za kar bodo poskrbeli naši strokovnjaki v Ford servisu. Tudi v primeru nezgode lahko poskrbimo za vaše vozilo, saj so pooblaščene Fordove avtokleparske delavnice so mreža specialistov za popravila karoserije z znanjem, tehnologijo in izkušnjami, ko je potrebno popraviti vaš avtomobil do njegovega prvotnega stanja.

Ford originalni nadomestni deli

Originalni nadomestni deli

Tako kot avtomobili, tudi nadomestni deli so izdelani z enako visokimi standardi. S pomočjo originalnih delov lahko zagotovimo, da bo vaš Ford nudil vam in ostalim udeležencem v prometu primerno zaščito. Originalni Fordovi deli so oblikovani, izdelani in preizkušeni tako, da ustrezajo in presegajo z zakonom predpisane varnostne standarde in zahteve homologacije. Prav tako pa so deli oblikovani tako, da skupaj dosežejo najboljše delovanje, popolno udobje in najboljši izkoristek goriva. Originalni Fordovi deli so izdelani po enakih strogih specifikacijah kot tovarniško vgrajeni deli.

FORD TOURNEO CONNECT

Ford nova in rabljena vozila

Naša ponudba zajema osebna in gospodarska vozila Ford, za katera vam ponujamo ugodno financiranje vozil. Poleg prodaje novih avtomobilov pa se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih vozil v Sloveniji. Naša ponudba rabljenih vozil vam je na voljo na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse informacije o avtomobilih.