Ford Slovenija - prodaja Ford vozil z garancijo in ugodnim financiranjem

Ford Slovenija ali natančneje Prima I.E. iz Solkana je odličen kraj za nakup novega vozila znamke Ford. Gre za blagovno znamko, ki velja za začetnico avtomobilske industrije in predstavlja ponos svetovne avtomobilske trgovine. Ford Slovenija iz Solkana vam ponuja raznoliko ponudbo Fordovih vozil. Poleg prodaje novih vozil pa se ukvarjamo tudi s prodajo rabljenih avtomobilov. Iz pestre ponudbe avtomobilov z garancijo lahko izberete svojega najljubšega, mi pa bomo poskrbeli tudi za ugodno financiranje. Poleg prodaje avtomobilov pa se ukvarjamo tudi z njihovim vzdrževanjem. V Ford Slovenija smo obvezani, da servisiranju in popravilu vašega vozila namenimo prav takšno pozornost kot njegovemu sestavljanju. Zato vam nudimo kakovosten in hitro opravljen servis ter originalne Ford nadomestne dele. Z našo pomočjo bo vaš Ford vedno v dobri formi, vi pa boste lahko uživali v brezskrbni vožnji.

Garancija Fordovih vozil

Ford financiranje za nakup novega ali rabljenega avtomobila

Za nakup novega avtomobila se ne odločamo vsak dan, zato mora biti nakup izveden premišljeno in dobro načrtovano. Pri tem igra pomembno vlogo tudi financiranje. Ford Credit je ena večjih avtomobilskih finančnih družb na svetu, ki nudi odlične in konkurenčne pogoje ter storitve pri iskanju najboljših rešitev za financiranje novega ali rabljenega vozila, pa tudi pri nakupu dodatne opreme. Pooblaščen partner Ford Credit za Slovenijo je Summit Leasing Slovenija. Omenjena finančna hiša je ena izmed vodilnih v Sloveniji in ponuja najširšo ponudbo financiranja na enem mestu. Summit Leasing Slovenija je edina finančna hiša v Sloveniji, ki vam lahko na enem mestu ponudi nakup ali najem vseh vrst novih ali rabljenih vozil s pomočjo kredita, finančnega ali operativnega lizinga. Kakšno je Ford financiranje in kakšne opcije ponuja, vam lahko predstavimo ob vašem obisku.

Prodaja Ford vozil - osebna vozila

Ford Slovenija s ponosom predstavlja odlično ponudbo Fordovih vozil z garancijo. V njej so tudi najnovejši Fordovi modeli KA+, Nova Fiesta, B-MAX, Novi EcoSport, Focus, Focus RS, Focus ST, C-MAX in Grand C-MAX, Kuga, Edge, Mondeo, Mondeo Hibrid, Novi Mustang, S-MAX, Galaxy, Tourneo Connect, Tourneo Custom.

Gospodarska vozila Ford

Prodaja Ford vozil zajema tudi gospodarska vozila, ki že več kot50 let dosegajo izjemneprodajneuspehein odlične rezultate. Naša gospodarska vozila lahko zadovoljijo prav vse potrebe naših strank, saj so udobna, privlačna in zelo zanesljiva. Fordova gospodarska vozila svojo kvaliteto dokazujejo tudi z osvojenimimednarodnimi in slovenskimi nazivi, saj seFord Transit CustominFord Rangeredina v svojem razredu lahko pohvalita z osvojenimi5 EuroNCAP zvezdicami. Tukaj so njihovi atributi: visok nivo varnosti, nizki stroški lastništva in izjemnost. V ponudbi Ford Slovenija imamo naslednje modele: Transit Courier, Transit Connect, Tourneo Connect, Transit Custom, Transit Custom 2018, Tourneo Custom, Tourneo Custom 2018, Transit, Ranger.

Ford Slovenija prodaja

Originalni Ford nadomestni deli

Poleg prodaje vozil vam nudimo tudi originalne Ford nadomestne dele, ki so izdelani z enako visokimi standardi kakor naši avtomobili. Ford originalni nadomestni deli zagotavljajo varnost, najboljše delovanje, kakovost, dvigujejo vrednost avtomobila itd. Originalne Ford nadomestne dele lahko prepoznate po njihovi blagovni znamki. Za vsa popravila, servisiranje, dela na karoseriji ali za nakup dodatne opreme vam dajemo 1 letno Ford garancijo. Servisi izvajajo vsa popravila v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi, če pa se odločite svojega Forda prodati, je prenosljiva tudi garancija.

Prodaja in servis na enem mestu

Naša naloga ni samo vam prodati kakovostno vozilo. V Ford Slovenija želimo poskrbeti, da bo brezhibno delovalo ves čas njegove življenjske dobe. Naši visokokvalificirani serviserji bomo poskrbeli, da bo vaš Ford vedno v formi in vedno pripravljen na udobno in varno vožnjo. Servisne storitve so vam na voljo po konkurenčnih cenah, vaše vozilo pa bo deležno zares profesionalne obravnave.