Ford Focus 2018 je tehnološko zelo napredno vozilo

Ford Focus 2018 je avtomobil nove generacije, ki je najbolj tehnološko napreden in varčen model, narejen do sedaj. Ima preoblikovano zunanjost ter napredno notranjost, ki nudi pri vožnji veliko udobja. Njegovo zunanjost krasijo prenovljena maska in nove zadnje luči, ki zagotavljajo, da je novi model Focus 2018 fuzija čudovite oblike in funkcionalnosti. Njegova prenovljena notranjost mu daje popolnoma nov pomen. Vsi krmilniki, različne funkcije in premišljeno razporejeni odlagalni prostori so razporejeni tako, da so na dosegu roke. Poleg bogate osnovne opreme, je na voljo tudi dodatna oprema. Ford Focus z različnimi izpopolnjeni bencinski in dizelski motorji, zagotavljajo moč in varčnost. Nov je tudi avtomatski menjalnik PowerShift, ki ima obvolanske prestavne ročice, kar prispeva k varčnosti in zmogljivosti avtomobila. Opazna razlika je tudi razlika v dimenzijah vozila. Dimenzije vozila so se pri modelih 2018 spremenile, nova različica je pridobila nekaj dodatnih centimetrov. Tako so njegove linije postale mehkejše in še bolj privlačne. Na voljo je 11 različnih barv zunanjosti, ki poudarijo čudovito obliko avtomobila Ford Focus. Dimenzije vozila so glede na model različne. Največje dimenzije ima model sedan, z najmanjšimi dimenzijami pa se ponaša model hatch.

Ford Focus 2018 financiranje

S prenovljenimi varčnimi motorji bo rabil Ford Focus 2018 manj servisov

Motorji pri vozilih Ford Focus 2018 pomagajo zniževati stroške emisije in stroške vzdrževanja. Nudijo pa neverjetno moč in zmogljivost. Pri bencinskih različicah je najbolj ekonomičen 1,0-litrski motor EcoBoost, ki ima vrednost emisij manj kot 100g/km. Predstavlja prvi nehibridni motor v Evropi, ki dosega takšne vrednosti izpuhov. Tudi 1,5-litrski bencinski motor omogoča manjše emisije in manjšo porabo kot njegov predhodnik, ki je bil 1,6-litrski. Pri dizelskih različicah je 1,5-litrski TDCi motor osnovan na njegovem predhodniku, nova različica je na voljo v dveh izvedbah in sicer s 95 KM in 120 KM. Najmočnejši dizelski motor, ki ima prostornino 2 litra, ima 150 KM. Kljub veliki moči pa ima bistveno manjše emisije od njegovega predhodnika. Na voljo je z dvema vrstama menjalnika: ročni 6-stopenjski menjalnik in samodejni menjalnik PowerShift.

Za Ford Focus 2018 je na voljo veliko dodatne opreme, ki še izboljša udobje pri vožnji

Na varčnost in udobje pri vožnji pa vpliva tudi ostala tehnologija, ki je vgrajena v vozilo Ford Focus 2018. Za uravnavanje navora motorja med sprednjima kolesoma skrbi poseben sistem, ki deluje kar 100-krat na sekundo. Oprijem avtomobila je izboljšan, krmiljenje je izredno natančno kar se najbolj občuti ob pospeševanju v zavojih. Tudi zadnje vzmetenje Control Blade, ki ima več vodil skrbi za gladko vožnjo, natančno odzivnost, tiho vožnjo in povratne informacije o cestišču. Pri varčnosti se izkaže sistem Auto Start-Stop, ki samodejno ustavi motor pri stanju v koloni ali pri semaforju. Ko se odločite nadaljevati z vožnjo, pritisnete sklopko, izberete prvo prestavo in motor se bo samodejno zagnal. Varčevanje z gorivom poteka tudi ob polnjenju akumulatorja. Tehnologija pametnega regenerativnega polnjenja pri Focusu 2018 omogoča polnjenje akumulatorja samo kadar je potrebno in ne cel čas med vožnjo. Pri počasni vožnji pusti sistem za zajem zraka režo na maski odprto, pri pospeševanju pa se reža na maski zapre kar pomeni, da se izboljša aerodinamičnost in s tem varčevanje pri porabi goriva. Ford Eco Mode je sistem, ki med vožnjo ocenjuje vpliv vašega načina vožnje glede porabe goriva. Po analiziranju hitrosti, menjavanja prestav, časa reakcije, zaviranja in celo števila dolgih in kratkih potovanj, vam sistem svetuje kako zmanjšati porabo goriva.

Ford Focus dodatna oprema

Nudimo vam nakup novega Ford Focus 2018 z ugodnim financiranjem

V našem podjetju nudimo ugodno Ford Focus financiranje za nakup ali najem novih ter rabljenih vozil s pomočjo finančnega ali operativnega lizinga ter kredita. Prav tako nudimo kvaliteten servis za vse avtomobile. Cene Fordovih vozil so različne glede na model avta. Za redni Ford Focus servis, cena vključuje vse kar je potrebno za brezskrbno vožnjo. Z opravljanjem rednim vzdrževanjem v predpisanih intervalih boste imeli veljavno garancijo in nezmanjšano vrednost vozila ob prodaji Forda

NUDIMO TUDI FORD KUGO