Prodaja najnovejših Fordovih modelov vozil z ugodnim financiranjem

Med izredno priljubljene, zanesljive in varne Fordove osebne avtomobile, ki se lahko pohvalijo z odličnimi lastnostni, pa tudi konkurenčno ceno v ceniku vozil Ford, sodi model Ford Kuga. Sodobno oblikovan, brezkompromisno zmogljiv in učinkovit avtomobil je lahko vaš že danes, če se odločite za nakup pri nas. Pri prodaji vam nudimo odlične možnosti financiranja, ki jih lahko preverite na naši spletni strani ali pa vam jih posredujemo osebno ob vašem obisku na sedežu našega podjetja. Prodaja Fordovih vozil pa ni vse, kar vam nudimo. Smo tudi pooblaščen serviser za Ford vozila, ki vam nudi visokokakovostne servisne usluge in vzdrževanje vašega vozila. Ford Kuga, Ford C-Max, Ford Fiesta ali Ford Focus - za katerega pa se boste vi odločili? Ford prodaja poteka na sedežu našega podjetja v Solkanu, kjer si lahko priljubljene modele tudi ogledate.

Cenik Ford Kuga

FORD TOURNEO CONNECT

Usedite se za volan in uživajte v brezskrbni vožnji z modelom Kuga

Ford prodaja vključuje ponudbo najnovejših modelov avtomobilov. V ponudbi je tudi nov model Kuga, ki je sodobno oblikovan tako od zunaj kot tudi od znotraj. Je brezkompromisno zmogljiv in nepopustljivo učinkovit, opremljen s tehnološko dovršenimi in naprednimi funkcijami in sistemi. Ena od sodobnih tehnologij, ki jo premore tudi omenjen model, je tehnologija, ki jo lahko upravljate z glasom. Ford SYNC vam namreč omogoča, da ostanete povezani in upravljate svoj mobilni telefon, glasbo, navigacijski sistem in klimatsko napravo z intuitivnimi govornimi ukazi ali 8' (20,3 cm) barvnim zaslonom na dotik. Prodaja Ford vozila Kuga in ostalih vozil je naša strast, saj vemo, da so to avtomobili, ki so zanesljivi, varni in estetsko privlačni.

Zunanjost in notranjost prepričata tudi najbolj zahtevne okuse

Na zunaj ravne in tekoče linije ne poudarijo le prefinjenega sloga, temveč tudi izboljšajo izjemno aerodinamično učinkovitost vozila. To je vozilo, ki iz vseh zornih kotov izžareva samozavest. Tudi notranjost je dovršena in prefinjena. Potniki bodo uživali v brezmejnem udobju v vsakem trenutku potovanja. Avto ponuja veliko prostora za potnike na zadnjih sedežih, naravna svetloba pa se lahko v avtomobil prebije skozi stekleno panoramsko streho. Sprednja sedeža sta delno oblazinjena z vrhunskim usnjem. V avtomobil je nameščena tudi funkcija za ogrevanje volana, kar ponuja še več udobja, predvsem v mrzlih zimskih dneh. Poleg ostalega ima tudi vgrajen tempomat, ki je prilagodljiv, kar pomeni, da sami izbirate hitrost, s katero želite voziti, in sistem jo bo vzdrževal. Nakup Ford avtomobila se bo pri nas izplačal, saj vam nudimo ugodne možnosti financiranja. Preverite jih na naši spletni strani ali pa na sedežu podjetja, kjer izvajamo prodajo Ford avtomobilov.

Prodaja Fordovih vozil

Nova modela Ford C-Max in Grand C-Max: ugodna prodaja

Potrebujete nekaj večjega? V naši Ford prodaji vam predstavljamo nova modela Ford C-Max in Grand C-Max. Pet sedežni C-Max in sedem sedežni Grand C-Max ponujata neizmerno svobodo. To sta avtomobila, ki sta izjemno zmogljiva, prilagodljiva, praktična in učinkovita. Opremljena sta s paleto naprednih tehnologij, ki vam bodo prihranila tako čas kot trud. Kakor Kuga tako je tudi C-Max opremljen z aktivno pomočjo pri parkiranju, ki vam lahko pomaga parkirati tudi v najbolj tesne prostore brez rok in truda. Na testu se je model izredno dobro odrezal. Prodaja Ford avtomobilov in kakovosten servis - pri nas lahko dobite vse na enem mestu.

Popolnoma nova Ford Fiesta z vso opremo in Focus z ugodnim financiranjem

V Ford prodaji oziroma ponudbi imamo tudi odlična nova modela, in sicer popolnoma novo Ford Fiesto, ki vam je na voljo z vso dodatno opremo. Opremljena je z naprednimi funkcijami, ki bodo navdušile tudi najbolj zahtevne okuse. Ford Focus pa je še bolj dodelan, varčen in tehnološko napreden. Ima popolnoma preoblikovano in natančno dodelano zunanjost ter napredno in najbolj dovršeno notranjost do sedaj, ki ponuja izjemen občutek udobja. Več informacij o prodaji in financiranju lahko dobite na naši spletni strani ali pa ob obisku na sedežu našega podjetja.