Naš Ford servis odlikuje prodaja, vzdrževanje, popravilo avtomobilov

Ford servis v Solkanu obratuje od leta 1993, znamko Ford, ki je sedaj simbol našega podjetja, pa smo začeli zastopati leta 2000. Naš Ford servis se nahaja v Solkanu, ki je eno najznačilnejših primorskih mest. V našem avtomobilskem centru vas bomo navdušili z raznoliko ponudbo in kvalitetnimi storitvami. Prodaja avtomobilov ni edina storitev, ki jo nudimo, izvajamo tudi vzdrževanje in popravila le-teh. Obvezali smo se, da namenimo servisiranju vašega prevoznega sredstva ravno toliko pozornosti, kot jo dobi pri sestavljanju. Naše strokovne servisne ekipe poskrbijo, da bo vaš avto ostal v najboljšem stanju, kar pomeni da bo varen za vožnjo hkrati pa bo zadržal svojo vrednost, kar je pomembno, ko se bliža njegova prodaja. Naš Ford servis v Solkanu vam nudi profesionalne storitve in uporabo kvalitetnih delov, ki jih vgrajujejo naši strokovno usposobljeni serviserji.

Financiranje Fordovega vozila

Redno vzdrževanje avtomobila, je pogoj za garancijo, ki jo nudi Ford servis

Servisne storitve se izvajajo periodično, kar pomeni v intervalih prevoženih kilometrov ali pretečenega enega leta oziroma kar nastopi prej. Z rednim servisiranjem boste vaš avto ohranili v najboljšem stanju in se tako ognili dragim popravilom. Redno vzdrževanje oziroma Ford pregled vozila pomeni mirnost oziroma brezskrbnost pri vožnji, upravičenost do garancije ter ohranjanje vrednosti avtomobila. Pri rednih servisiranjih vam Ford garancija zagotavlja brezplačno pomoč na cesti. Naš Ford servis nudi visoko kvalitetne izdelke in servisne ponudbe, hitri termini, točno določeno ceno za opravljeno delo, ustrezen in dogovorjen čas, v katerem prevzamete avto in podrobno pojasnilo dela. Ostale storitve, ki jih izvaja naš Ford servis pa so preverjanje klimatske naprave, menjava olja, menjava brisalcev.

Ford servis oziroma vzdrževanje in pregled vozila ohranjajo njegovo vrednost

Klimatsko napravo je potrebno temeljito pregledati enkrat letno, da zagotovite njeno učinkovito delovanje. V primeru, da se klimatska naprava ne vzdržuje tri leta, se lahko nivo hladilne tekočine zniža pod 1/3 določenega nivoja. To je eden izmed vzrokov za okvaro celotnega klimatskega sistema. To pa pomeni neudobno poletno potovanje in možnost dodatnih popravil. Klimatsko napravo kontroliramo v treh korakih: kontrola funkcionalnih elementov, preprečevanje možnih napak in preizkus delovanja naprave. Za zagotavljanje optimalnega delovanja motorja je potrebno olje in filter menjati enkrat letno. Motorno olje maže, izolira, hladi in čisti motor. Staro olje in zamašen filter lahko povzročita odpoved motorja, tudi poraba goriva je v tem primeru višja. Zelo pomembni so tudi avtomobilski brisalci. Poškodovani brisalci vplivajo na vidljivost kar lahko privede tudi do nesreče. Takoj, ko opazimo, da vetrobransko steklo ni dobro očiščeno, je čas za menjavo metlic brisalcev. Le dobro očiščeno vetrobransko steklo zagotavlja dober pogled na cesto. Delovanje metlic je lahko oslabljeno zaradi sončne svetlobe, ozona, olja, umazanije in podobno. Sončna svetloba in ozon povzročata obrabo metlic tudi če jih ne uporabljate. Vse metlice brisalcev imajo oznako obrabe, ki pove kdaj je potrebno narediti menjavo. Naš Ford servis nudi razne nadomestne metlice, imamo tudi sodobne ploske metlice, ki imajo nizek profil. Na ta način se zmanjša upor proti vetru pri višjih hitrostih, ki povzročajo dvigovanje klasičnih metlic.

Servis Fordovih vozil

Prodaja avtomobilov običajno vključuje tudi financiranje, naredimo vam okvirni izračun

Ford prodaja osebna in gospodarska vozila, ki jih odlikuje zelo lep videz, ekonomičnost, zmogljivost in udobje pri vožnji. Razvijajo številne tehnološke izboljšave, da bi zagotovili manjše izpuste emisij, ki so škodljivi za ljudi in naravo. Da bi zmanjšali vpliv na okolje, izdelujemo avtomobile z manjšo porabo goriva. Prav tako razvijamo tehnologijo za pogon na vodikove celice. Prodaja Ford obsega avtomobile, ki imajo bencinske, dizelske motorje, hibride, preklopne hibride in avtomobile na električni pogon. Izdelava avtomobilov je ekološka, saj v proizvodnem obratu v Angliji pridobivamo energijo, ki jo porabimo pri proizvodnji s pomočjo vetrnih turbin. V Nemčiji pa pri proizvodnji uporabljamo energijo iz obnovljivih virov. Prodaja naših dizelskih motorjev je zelo uspešna, saj izpolnjujejo vse zahteve glede izpustov. V obliki kredita ali leasinga vam nudimo tudi Ford financiranje. Izračun vam pripravimo po predložitvi potrebnih dokumentov.

FORD TOURNEO CONNECT