Pestra ponudba Ford vozil v Sloveniji

V podjetju Prima v Sloveniji Ford predstavlja simbol našega podjetja. Smo podjetje, ki se s prodajo vozil Ford v Sloveniji ukvarjamo že od leta 2000. Pri svojem delu smo natančni, zanesljivi in predvsem predani našim strankam. V podjetju ponujamo številna Fordova vozila. Stranke lahko pri nas izbirajo tako med rabljenimi kot tudi med novimi vozili, ponudba Fordov pa se deli na osebna in na gospodarska vozila.

VEČ O MODELU FORD TRANSIT CUSTOM

Ford Transit Custom je eden izmed najbolj prodajanih gospodarskih vozil

Eden izmed trenutno najbolj prodajanih gospodarskih vozil znamke Ford v Sloveniji je Ford Transit Custom. Ford Transit Custom navdušuje z največjo zmogljivostjo pri prevozu tovora, vključno s številnimi inovativnimi funkcijami v prostoru za tovor. Seveda je tudi Ford Transit Custom opremljen z najmodernejšimi tehnologijami, ki vozniku pri prevozu še dodatno olajšajo vožnjo, poleg tega pa je vožnja zaradi novih tehnologij veliko varnejša in tudi bolj mirna. Model Ford Transit Custom se lahko pohvali tudi s tehnologijo ECOnetic, ki pripomore k zmanjšani porabi goriva, poleg tega pa je zaradi kvalitetne in trpežne notranjosti vožnja prijetna in udobna, ne samo za voznika, pač pa tudi za sopotnika. Kabina Forda Transit Custom deluje kot mobilna pisarna, pa tudi tovorni prostor je neprekosljiv v svojem razredu. Nenazadnje je potrebno omeniti tudi, da je Ford Transit Custom opremljen s tehnologijo, ki omogoča glasovno upravljanje ter s sistemom za povezavo s predvajalnikom MP3/iPod in telefonom.

Zelo privlačno in praktično je tudi gospodarsko vozilo Ford Turneo Custom 2018, ki z inovativnim in praktičnim dizajnom osvoji srce marsikaterega kupca. Razkošna notranjost je opremljena z domislenimi prilagodljivimi zadnjimi sedeži, ki imajo več kot 30 različnih možnih razporeditev. Tudi Ford Turneo Custom je opremljen z veliko različnimi inovativnimi tehnologijami, ki vožnjo olajšajo in jo naredijo veliko varnejšo.

Če ne potrebujete gospodarskega vozila, vendar pogosto prevažate večji tovor, poleg tega pa se velikokrat srečujete z vožnjo po razgibanih terenih, se velja odločiti za nakup vozila Ford Ranger 2018, ki s svojo robustno zunanjostjo zagotavlja udobno vožnjo tudi po izven cestnih terenih, poleg tega pa ponuja obilico prostora.  

Gospodarska vozila Ford Slovenija

V Fordu Slovenija je pestra tudi ponudba osebnih vozil

V Fordu Slovenija pa seveda ponujamo tudi veliko različnih modelov osebnih avtomobilov, med katerimi sta pri Fordu v Sloveniji še posebej popularna Ford Fiesta in Ford Focus. Ford Fiesta se lahko pohvali z na novo zasnovano obliko. Seveda nova Fiesta premore tudi veliko naprednih tehnologij, ki naredijo vožnjo udobno in prijetno. Ford Focus je športen in eleganten, prenovljen videz tega športnega Forda pa prevzame marsikaterega voznika v Sloveniji. Posameznik lahko pri nakupu Ford Focusa izbira tudi med tehnologijami kot so Ford Co-Pilot 360 - nabor voznih tehnologij, ki vključuje prilagodljivi tempomat s funkcijo ustavljanja ter speljevanja 'Stop and Go'. Ta vrhunski sistem se prilagaja hitrosti vozila, ki je pred vami in tako zelo olajša vožnjo vozniku. Ford Focus premore tudi sistem vzdrževanja smernega pasu ter aktivno parkiranje. Ker je notranjost prijetna in kakovostna bo tudi sama vožnja udobna, tako za voznika kot tudi za sopotnike.

Ponujamo tudi dobro servisirana rabljena vozila

V Fordu Slovenija pa se lahko odločite tudi za nakup rabljenega Ford vozila. Pri nas se lahko pohvalimo s pestro ponudbo mlajših rabljenih vozil. Vsa vozila v Ford Slovenija so servisirana in pregledana, tako da so nesporna.

Vas zanima več o Ford Slovenija? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi vozil, ki smo jih pripravili za vas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri vozila, ki bo pravšnje za vas.

Gospodarska vozila Ford