Ford Slovenija in Servis Solkan vam nudita ekonomična sodobna vozila

Ford Slovenija je s svojo široko ponudbo vozil že vrsto let prisoten na slovenskem tržišču. V ponudbi najdete različne vrste vozil, ki so primerni za različno rabo. Ford servis Solkan je odprl svoja vrata leta 1993, od leta 2000 pa smo pot združili z blagovno znamko, ki je začetnica avtomobilske industrije. Našemu salonu je Goriško turistično društvo podelilo tudi priznanje za najlepše urejeno trgovino in prijazno osebje. Ob obisku našega salona boste deležni strokovnega svetovanja in predstavitve avtomobilov, ki vas zanimajo. Pomagali vam bomo izbrati avto, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Poskrbeli bomo tudi za vzdrževanje in servisiranje vašega avtomobila, da bo vožnja z njim prijetna in brezskrbna.

NE SPREGLEJTE AKCIJE OSEBNIH VOZIL FORD

Gospodarska vozila, ki jih dobite pri Ford Slovenija imajo zmogljive motorje z nizko porabo

Ford gospodarska vozila so na avtomobilskem trgu prisotna že več kot 50 let. Dosegajo zelo dobre prodajne uspehe in zavidljive rezultate. Pohvalijo se lahko z izjemno zanesljivostjo, zadovoljijo pa tudi vse potrebe naših strank. Pri Ford Slovenija imamo na izbiro najmanjši model Courier, ki je na voljo v gospodarski različici Transit in v potniški različici Tourneo. V raznoliki ponudbi boste zagotovo našli dostavno vozilo, ki bo ustrezalo vsem vašim potrebam. Različni modeli so primerni za majhne dostave po mestih in tudi za prevoz tovora do dveh ton. Gospodarska vozila so osvojila mednarodne in slovenske nazive. Transit Custom in Ranger sta edina v svojem razredu osvojila 5 EuroNCAP zvezdic. Brezskrbno vožnjo in transport zagotavljajo gospodarska vozila z visokim nivojem varnosti in zelo nizkimi stroški lastništva. Njihova prednost je zagotovo tudi 4 letno jamstvo in mednarodna avtomobilska asistenca, ki nima omejitve kilometrov. Model Custom si je že utrdil mesto na tržišču in s tem zagotovil pomemben tržni delež v razredu lahkih gospodarskih vozil. Najnovejši model ima več adutov, ki prepričajo širok krog kupcev. Sodobni, gospodarni in okolju prijazni motorji ter napredna oprema, je namenjena zagotavljanju boljše varnosti in udobja med vožnjo.

Ford Slovenija prodaja

Ford Slovenija prodaja avtomobile z manjšim izpustom emisij

Ford Slovenija je del razvoja številnih tehnoloških izboljšav, da bi avtomobili imeli manjše izpuste emisij. S številnimi ukrepi in dejanji zmanjšujemo vplive na okolje, eden izmed njih je izdelava avtomobilov z racionalnejšo porabo goriva. Razvijamo tehnologijo pogona na vodikove celice. Razvili smo široko paleto avtomobilov z bencinskimi motorji, ki smo jim dali oznako EcoBoost, dizelske motorje z naprednimi tehnologijami, hibride, preklopne hibride in električne avtomobile. V proizvodnem obratu v Veliki Britaniji pridobivamo energijo s pomočjo vetrnih turbin, v Kolnu pa uporabljamo energijo iz obnovljivih virov, ki zadostuje potrebam tehničnih in proizvodnih obratov. Ford vozila in motorji vključno z našimi naprednimi dizelskimi motorji izpolnjujejo vse zahteve glede izpustov. Prizadevamo si, da so pri postopkih preverjanja upoštevani dejanski pogoji, ki so prisotni pri vsakodnevni vožnji. Zaradi tega smo podporniki evropske pobude za dejanske izpuste pri vožnji, ki bo del zakonodaje.

Servis Fordovih vozil

Ford Slovenija nudi osebna vozila sodobnih oblik ki, nudijo udobje in odlično varnost

Ford osebna vozila nudijo udobje in varnost pri vožnji ter nizke stroške vzdrževanja. Ford Slovenija s pestro ponudbo različnih modelov, zadovoljuje potrebe in želje zelo širokega kroga kupcev. Najmanjši model naše družine je Ford Ka, ki varčen in prostoren. Potniška kabina sprejme 5 ljudi, zaradi odlične prostornosti za glavo in noge je avtomobil primeren tudi za višje ljudi. Za varnost je poskrbljeno s funkcijo SYNC, ki samodejno pokliče službo za ukrepanje v sili v primeru nesreče. Sistem samodejno posreduje pomembne informacije kot so na primer koordinate GPS. Sistem SYNC omogoča tudi nadzor nad glasbo ter klici na mobilnem telefonu s pomočjo glasovnih ukazov. Večji model Ford vozila je Galaxy, ki je primeren za 7 potnikov. Galaxy predstavlja vrhunsko kakovost, eleganten sodoben dizajn in najnovejšo tehnologijo. Ima prilagodljive sedeže, ki imajo preprosto funkcijo zlaganja EasyFold ter zelo veliko varnostnih sistemov, ki zagotavljajo potnikom visoko raven zaščite.

CENIK FORD KUGA