Ford Slovenija trži svoja gospodarska vozila že več kot 50 let

Ford Slovenija je leta 2000 združil poti z našim podjetjem Prima IE. V prodajnem programu imamo veliko tipov osebnih in gospodarskih vozil, ki so na tržišču prisotna že več kot pol stoletja. Gospodarska vozila odlikuje zanesljivost pa tudi uporabnost, za izjemne prodajne uspehe pa je zagotovo odgovorno tudi 4 letno jamstvo ter mednarodna asistenca brez omejitve kilometrov. Njihova izjemnost se potrjuje tudi z osvojenimi slovenskimi ter mednarodnimi nazivi, saj se modela Transit Custom in Ranger lahko pohvalita, da sta edina v svojem razredu, ki sta osvojila 5 EuroNCAP zvezdic. Najmanjšega, najbolj okretnega med našimi Ford modeli predstavlja Courier v različici Transit in Tourneo. Največje gospodarsko vozilo, ki omogoča prevoz tovora in ljudi pa predstavlja Transit. Za brezskrbno vožnjo in transport poskrbi visok nivo varnosti, nizki stroški vzdrževanja vseh gospodarskih vozil, ki jih nudi Ford Slovenija.

Ford Transit

Ford Slovenija priporoča Transit Courier, če potrebujete manjši okretni dostavnik

Najmanjši dostavnik Transit Courier omogoča prevoz tovora, ki meri do 2,3 m3, kar pomeni, da imate na voljo kar 10% več prostora kot v vozilih za dostavo v istem razredu. Njegova nosilnost znaša kar do 529 kg, za predelno steno v njegovi notranjosti pa najdete dovolj prostora za evropaleto. Možno je tudi izbrati plosko zložljiv sovoznikov sedež, kar omogoča prevoz desk, cevi in podobnega tovora v dolžini 2,59 metra. Razne napredne funkcije pomagajo pri zaščiti tovora in vozila pred nevšečnostim, ki jih prinaša vsakodnevna uporaba. Gospodarsko vozilo Transit Courier je zmogljiv, trpežen ter cenovno ugoden za vzdrževanje. V primeru, da morate poleg tovora prevažati tudi ljudi, Ford Slovenija priporoča model Tourneo Courier, ki omogoča prevoz do pet oseb. Zelo dobro se izkaže takrat, ko morate na delovišče peljati delavce in orodje oziroma opremo. Ko delavce pripeljete na delovišče, lahko poklopite zadnje sedeže, Tourneo Courier se bo tako spremenil v prostoren dostavnik.

Preberite si več o modelu Transit Curier

Ford Slovenija nudi največji kombi Transit, ki ima veliko serijske opreme za varno vožnjo

Ford Slovenija ponosno predstavlja največji kombi v svojem razredu - Transit. Na voljo je v več različicah: Kombi Furgon, Kombi, Furgon, Minibus, Šasija z dvojno kabino, Šasija z enojno kabino. Razlikujejo se v medosnih razdaljah, višinah strehe, slogi kabin, v motorjih. Vse te razlike omogočajo oblikovanje gospodarskega vozila po vaših željah. Vrhunske tehnologije in Ford oprema zagotavljajo enostavno uporabo kombijev, saj delujejo samodejno. Kombi Transit ima podaljšano dolžino tovornega dela, kar pomeni, da lahko prevažate tovor do maksimalne dolžine 4,21 metra z nameščeno jekleno pregrado. V zadnji odbijač vgrajena široka nedrseča stopnica, olajša vstop v kombi pa tudi ročno natovarjanje. Tovorni prostor je zelo dobro osvetljen, zato je delo v nočnem času zelo olajšano. Za varnost in zaščito je poskrbljeno z naprednim sistemom, ki pomaga vozniku ostati na voznem pasu. S pomočjo kamere, ki spremlja cesto, vas sistem s tresenjem volana opozori, če kombi naključno zdrsi iz voznega pasa. Pomoč pri zaviranju v sili kombiju omogoča učinkovitost zaviranja. Sistem proti prevračanju zazna nestabilnost kombija zato ga z nadzorom navora motorja in zaviranjem posameznega kolesa, učinkovito stabilizira.

Ford turneo

Ford Slovenija zagotavlja kvalitetne servisne storitve za gospodarska in osebna vozila

Ford Slovenija zahteva visokokvalificirane servisne ekipe, ki morajo zagotoviti, da vaša gospodarska in osebna vozila ostanejo v najboljšem stanju kar pomeni, da so varna za vožnjo, hkrati pa tudi zadržijo svojo vrednost za prodajo. Takšna ekipa smo zagotovo v našem podjetju Prima IE, kjer lahko pričakujete profesionalne storitve strokovnjakov. Ford Slovenija skrbi, da so vsi serviserji usposobljeni znotraj podjetja, da pri svojem delu uporabljajo originalne nadomestne dele. Ford Slovenija priporoča redno vzdrževanje vašega avtomobila, saj je tako vožnja veliko manj stresna. Garancija je veljavna le v primeru rednega vzdrževanja. Visokokvalitetne storitve, hitri ter ustrezni termini, določitev točne cene za dogovorjeno delo, prevzem avtomobila v ustreznem času ter podrobno pojasnilo računa in storitev so stvari, ki jih Ford Slovenija zagotavlja na svojih servisnih točkah.