Ford Tourneo Connect in Custom, Transit Custum in ostala gospodarska vozila

Ford Tourneo Connect je več kot le osebno vozilo, to je pametno vozilo, saj je prilagodljivo vam in vašim zahtevam. V modelu Toureno Connect lahko v vožnji uživa pet oseb, v Grand Tourneu Connect pa sedem oseb. Omenjen model ponuja več kot 16 sedežnih kombinacij in omogoča, da si enostavno in hitro ustvarite prostor za vse, kar potrebujete. Poleg modela Ford Tourneo Connect izpostavljamo še odlična Ford gospodarska vozila, ki imajo med vozili za gospodarske namene dolgoletno tradicijo. Med novimi modeli izpostavljamo Ford Tourneo Custom 2018 in Ford Transit Custom 2018 in opremo za omenjena vozila!

Tourneo Connect - prilagodljiv, varen in varčen!

Ford Tourneo Connect je na voljo v bencinski in dizelski varianti. Obe variante motorja sta izjemno varčni in zmogljivi. Opremljen je s tehnično izpopolnjenim 6-stopenjskim menjalnikom, poleg tega pa ponuja celo serijo izredno naprednih tehnologij, med katerimi izpostavljamo sistem Ford SYNC in glasovno upravljanje (omogoča prostoročno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev s preprostimi glasovnimi ukazi), sistem Active City Stop (zavira namesto vas in vam pomaga, da se izognete naletu pri nizkih hitrostih). Dodatna oprema za Ford Tourneo Connect je izredno pestra in raznolika, omogoča pa vam, da svoj avtomobil popolnoma personalizirate in prilagodite sebi. Ford Tourneo Connect je opremljen z vrsto prefinjenih tehnologij, ki učinkovito zaščitijo voznika in potnike, druge uporabnike cest, pešce in celo vozilo samo.Na razpolago imate sisteme, ki zavirajo, samodejno pokličejo službe za ukrepanje ob nesrečah in odpravijo stres pri speljevanju na klancu. Na voljo so tudi tehnologije, ki vam omogočajo zaklepanje in odklepanje posameznih vrat, zato je kopiranje ključa skoraj nemogoče, alarm pa lahko sprožijo, tudi ko je akumulator odklopljen.

Gospodarsko vozilo Ford Tourneo Connect

Nov in izboljšan Ford Tourneo Custom 2018

Nov model vozila Tourneo Custom lahko prevaža kar devet potnikov. Gre za izredno udobno in varno Ford gospodarsko vozilo, v katerem je sodoben stil združen z inteligentnim in funkcionalnim dizajnom, ki zagotavlja prostorno, udobno in varno okolje za vse, ki se vozijo v njem. Poleg tega pa ponuja tudi veliko prostora za prtljago. Novi Ford Tourneo Custom 2018 vam bo postregel z neizmernim udobjem, ne glede na to, na katerem sedežu sedite. Opremljen je s sodobnim sistemom zadnje klopi oziroma sedeža, ki omogoča številne možnosti konfiguracije sedežev in prtljažnika. Izbirate lahko med različico L2 dolge medosne razdalje, kjer je tovorni prostor še večji. Inovativna druga vrsta vrtljivih sedežev vam omogoča tudi, da sedeže postavite drugega proti drugemu. Udobje in praktičnost, tkanine in materiali visoke kakovosti zagotavljajo prijetno ter udobno potovanje tako vozniku kakor tudi potnikom.

Gospodarsko vozilo Ford Turneo Custom

Ford Transit Custom 2018 in oprema zanj

Transit Custom 2018 ponuja številne inovativne funkcije, ki vam pomagajo pri vožnji. Naj omenimo samo nekaj od njih: inteligentni omejevalnik hitrosti, kamera za prepoznavanje prometnih znakov, prilagoditev hitrosti glede na omejitve, sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu vzvratnih ogledal »BLIS« lahko pomaga varneje zamenjati vozni pas, prilagodljiv temopmat, napredni vmesnik SYNC 3 (glasovno upravljanje z inntuitivnimi glasovnimi ukazi ali prek 8-palčnega barvnega zaslona na dotikk) itd.

Tehnologija prihodnosti

Zgoraj naštete funkcije so sodobno in tehnološko izpopolnjene ter zagotavljajo popolno varnost in udobje. Pravzaprav je to vozilo, ki vam bo močno olajšalo življenje. Model Transit Custom se lahko pohvali z velikim in funkcionalnim tovornim prostorom. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami tovornih prostorov, kar pomeni, da lahko najdete primernega dostavnika za svoje potrebe. Transit Custom ima najbolj dostopna stranska vrata v primerjavi s katerim koli drugim vozilom iste kategorije. Drsna vrata so opremljena s posebnim mehanizmom, ki jih med nakladanjem in razkladanjem ohranja odprta in stabilna. Poleg osnovne opreme je na voljo dodatna oprema, ki lahko še bolj olajša samo upravljanje z vozilom in ponudi še več udobja.