Ford Slovenija: ponudba Fordovih modelov osebnih in gospodarskih vozil

Ford Slovenija - Ford modeli gospodarskih in osebnih vozil ter originalna Ford oprema in rezervni deli! Ponudba je pestra, raznolika, predvsem pa kakovostna. Ford velja za začetnika avtomobilske industrije in velik ponos svetovne avtomobilske trgovine. In tudi v Sloveniji je to priljubljena blagovna znamka avtomobilov. Novi modeli Fordovih avtomobilov so izdelani na podlagi natančnih izračunov, neprestano pa razvijajo tudi številne nove tehnološke izboljšave, vključno s tehnologijo pogona na vodikove celice. Osebna vozila Ford so vozila prihodnosti. Veliko ljudi se tudi v Sloveniji odloča za nakup omenjene blagovne znamke avtomobilov iz več razlogov. Stalen napredek na področju izdelave avtomobilov, zmanjševanje vplivov na okolje, izdelava vozil z racionalnejšo porabo goriva in nižjimi emisijami CO2 - vse to so razlogi, ki prepričajo marsikaterega posameznika, da se odloči za katerega od modelov.

Zmogljivost in eleganca združeni v en popoln avtomobil

Osebna vozila Ford, predvsem pa najnovejši avtomobili so elegantni in udobni, notranjost vozila je estetsko in tehnološko izpopolnjena. Dodatna oprema je kakovostna in vaše vozilo bo imelo vse, kar potrebujete za udobno in varno vožnjo. Ford Slovenija, in sicer Prima I.E. Solkan je najboljši kraj za nakup novega Forda. Ponujamo vam različne možnosti financiranja, smo pa edini v Sloveniji, ki vam lahko na enem mestu ponudimo nakup ali najem vseh vrst novih ali rabljenih vozil s pomočjo kredita, finančnega ali operativnega lizinga. Odpeljite svoj nov avtomobil, mi pa bomo z veseljem poskrbeli za njegovo nadaljnje vzdrževanje in servisiranje.

Fordovi modeli avtomobilovFord Slovenija

Kakšna so Fordova gospodarska vozila?

Gospodarska vozila Ford že več kot 50 let dosegajo izjemne prodajne uspehe in odlične rezultate. S ponosom lahko rečemo, da so to vozila, ki zadovoljijo vse potrebe naših strank, tako z vidika udobja in funkcionalnosti kot tudi z vidika estetike. Fordova gospodarska vozila se lahko pohvalijo z izjemno zanesljivostjo in odličnimi tehničnimi lastnostmi. V naši ponudbi vam predstavljamo velik pridobitev, in sicer odlično Fordovo vozilo Courier, ki vam je na voljo tudi v gospodarski različici Transit kot tudi v potniški različici, in sicer Tourneo. Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi gospodarskih vozil našli takšno dostavno vozilo, ki bo zadostilo vsem vašim potrebam in zahtevam. Ne glede na to, ali potrebujete gospodarska vozila za manjše mestne dostave ali pa vozilo za prevoz težjega tovora, pri nas lahko dobite vse. Ford Slovenija se lahko pohvali z izredno varnimi in izjemnimi Ford gospodarskimi vozili, s katerimi bosta vožnja in transport udobna, predvsem pa varna! Nakup vozila v Ford Slovenija v Solkanu se splača tudi zaradi tega, ker vam ponujamo 4 letno jamstvo in mednarodno asistenco brez omejitve kilometrov.

Izbrani Ford modeli vozil: Ford Ranger

Ford Slovenija s ponosom predstavlja poltovornjak Ford Ranger. To je avtomobil, ki lahko pride kamorkoli in zmore še več. Omenjen model je izredno zmogljiv, varčen, niz izboljšav na področju dizajna je povzročil, da je nov model eleganten in robusten v enem. Je napreden v slogu, neverjetne tehnologije pa poskrbijo, da je vožnja kar se da varna in udobna. To je avtomobil prihodnosti: tehnologija z glasovnim upravljanjem in upravljanje na dotik, prilagodljiv tempomat s sistemom za opozarjanje na možnost naleta, sistem za ohranjanje voznega pasu, sistem za opozarjanje voznika - to so le nekatere od funkcij, ki so na voljo na že tako dobro opremljenem vozilu. Motor je dodatno izboljšan, menjalnik prav tako. Opremljen je z novim servoojačevalnikom krmiljenja, ki prispeva k izjemno nizki porabi goriva in izpustom CO2. model Ford Ranger je idealno vozilo tako za prosti čas in posel kot tudi za delo in igro.

Dodatna Ford oprema

Avtomobile, ki so že tako dobro opremljeni, lahko obogatite z dodatno opremo Ford. Na tak način lahko svoj avtomobil popolnoma prilagodite svojim željam, potrebam in zahtevam. Ford je oblikoval celo vrsto kakovostne dodatne opreme, od estetske notranje opreme pa vse do izbranih kompletov za oblikovanje karoserije in uporabnih dodatkov. Skrbno izbrani izdelki so preizkušeni in zagotavljajo največjo varnost in brezhibno delovanje.