Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata so kakovostna sodobna vrata

Alu vhodna vrata so moderna vhodna vrata, ki jih velikokrat srečamo v poslovnih zgradbah, vse bolj pogosto pa krasijo tudi družinske hiše. Sodobna družinska hiša je arhitekturno bolj inovativna od klasične družinske hiše, zato je tudi uporaba modernih materialov primernejša. Aluminijasta vhodna vrata se odlično skladajo z rešitvami moderne arhitekture, saj so čistih linij in močnih barv. Vizualno so impresivna, z integriranimi rešitvami visoke tehnologije pa tudi prijetna in enostavna za vsakodnevno uporabo. Alu vhodna vrata so tako odlična izbira za sodobno družinsko hišo svojstvenega videza.

Moderna vhodna vrata v prihodnost

Alu vhodna vrata so drzna in moderna vhodna vrata. V sodobnem dizajnu se večinoma uporabljajo osnovni materiali, kot so kovine, steklo in beton, ki se kombinirajo z močnejšimi barvami in ostro začrtanimi linijami. Alu vhodna vrata združujejo prav te lastnosti sodobnega videza. Še več, to niso zgolj navadna vhodna vrata, temveč so nadgrajena z visoko tehnologijo, ki poskrbi za varno in preprosto odklepanje. Mnoga moderna vhodna vrata, med katerimi so aluminijasta največkrat zastopana, so opremljena z odčitevalci prstnih odtisov. Ko shranimo v spomin prstne odtise družinskih članov, nam nikoli več ni potrebno skrbeti, ali bomo sami ali kdo od naše družine pozabil ključ. Moderna vhodna vrata poskrbijo za čim boljšo varnost in preprostost uporabe.

Aluminijasta vhodna vrata črnaAlu vrata siva

Vhodna vrata po meri doma

Alu vhodna vrata so zaradi svojega sodobnega videza velikokrat očitna izbira pri novogradnjah. Ker pa gre za vrhunska vhodna vrata, se je zanje mogoče odločiti tudi pri prenovah starejših objektov. Že z obnovo fasade lahko podelimo hiši povsem drugačen, moderen videz, ki ga zgolj še nadgradimo z alu vhodnimi vrati po meri. Pri obnovi je še posebej dobro, da se odločimo za vhodna vrata po meri, saj se s tem zlahka prilagodimo posebnim dimenzijam, ki so jih mogoče imela stara vhodna vrata, poleg tega pa imamo tako bolj proste roke pri izbiri izvedbe. Izbiramo lahko namreč med modeli, ki segajo skoraj do stopa, izberemo lahko različne obsvetlobe, ki v predprostor spuščajo dovolj dnevne svetlobe, ali pa se odločimo za povsem monumentalno izvedbo brez okrasja. Izbrati je mogoče celo vertikalna potezala, ki še poudarjajo moderno zasnovo takšnih vrat. Ko se torej odločamo za alu vhodna vrata, je dobro s posebnim naročilom uskladiti njihov videz z zunanjostjo nove, oziroma prenovljene družinske hiše.

Vhodna vrata po naročilu se popolnoma prilagodijo objektu

Ko se torej odločamo za alu vhodna vrata po naročilu in pri tem upoštevamo vse zakonitosti vizualne skladnosti objekta, ne smemo pozabiti še na druge lastnosti, ki nam jih nudijo vrhunska alu vhodna vrata. Med njimi so izbira tehnologije odpiranja in odklepanja vrat, ki je v sodobnih izvedbah v obliki odčitevalcev prstnih odtisov. Najsodobnejša alu vhodna vrata imajo vgrajeno celo tehnologijo za prepoznavanje obrazov, kar še dodatno poenostavi rokovanje z njimi. Pri izbiri svoje posebne izvedbe ne smemo pozabiti niti na osvetlitev. Elegantna osvetlitev vrat in vhodnega prostora pred njimi poskrbi, da unikatnost vhodnih vrat po naročilu zaživi tudi ponoči in poudari vrhunsko kvaliteto izvedbe.

Preverite našo ponudbo nagrajenih aluminijastih vrat

Vhodna vrata: z montažo se šele izkaže vsa njihova lepota

Alu vhodna vrata šele z montažo zares zaživijo pred našimi očmi. Proces izbiranja, merjenja in naročila se prek natančne izdelave zaključi prav z montažo. Tudi to je pomemben korak, saj alu vhodna vrata z montažo, ki je natančna in brezhibno izvedena, zares dobijo svoje pomembno mesto v našem življenju. Njihovo vrhunsko izvedbo poudarimo s premišljeno postavitvijo diskretne osvetlitve ter ureditvijo prostora pred njimi. Moderna alu vhodna vrata s svojo kvalitetno izvedbo podelijo objektu posebno vrednost, ki jo takoj opazijo vsi obiskovalci. Družinski člani pa vedo, da so s takšnimi vrati v svojem domu povsem na varnem.