Pošlji povpraševanje

Vsaka aluminijasta vhodna vrata Pirnar so unikatna, saj so izdelana ročno

Alu vhodna vrata Pirnar se ponašajo z inovativno obliko, hiši ali stanovanju nudijo varnost, hkrati pa so čudovit okras, ki obiskovalcem daje prvi vtis o stanovalcih. Karakteristike, ki naša alu vhodna vrata uvrščajo med najkvalitetnejše na svetu so bile razvite v našem podjetju. Mnoge izmed njih so bile v tej branži uporabljene prvič, kar pomeni, da smo na tem področju pionirji. Z inovacijami smo dobili potrditev raznih evropskih inštitucij, o čemer pričajo vsi pridobljeni certifikati. Ročna izdelava mojstrskih razsežnosti naredi naša aluminijasta vhodna vrata za stanovanja unikatna in popolna. Dovršene linije in čudoviti detajli alu vhodnih vrat za stanovanje so prepoznavni znak naše znamke. Izbira najkvalitetnejših materialov in popolnost izdelave botrujeta perfekciji, ki nastaja v našem podjetju. 

vhodna vrata iz aluminija


Pri izbiranju ustreznih aluminijastih vhodnih vrat z obsvetlobo vam pomagamo z nasveti

Naše podjetje Pirnar se je razvilo iz majhne rokodelske delavnice, ki je začela obratovati leta 1968. Danes imamo v družinskem podjetju zaposlenih več kot 200 delavcev, prodajno mrežo pa imamo razvejano po več celinah. Naša moderna vhodna vrata se lahko pohvalijo s številnimi inovacijami, za katere dobivamo razna priznanja in nagrade. Prvi smo naredili vratno krilo iz aluminija debeline 14 cm, ki nudi zaradi togosti in čvrstosti v kombinaciji s kvalitetnimi masivnimi profili Schuco izjemno trpežnost. Toplotna izolativnost aluminijastih kril je odlična, saj imajo najboljši izolativni količnik na svetu in tako zanesljivo ščitijo pred najrazličnejšimi vremenskimi vplivi. K tako dobri izolativnosti pripomore tudi štirikratno tesnenje. Zasteklitev aluminijastih kril je štiri slojna in nudi veliko različnih estetskih možnosti z različnimi vzorci in teksturami. Odločite se lahko tudi za vhodna vrata z obsvetlobo. Na ta način dobi vaše stanovanje oziroma predsoba dodatno svetlobo, ki jo optično poveča in odpre. Obsvetlobni element daje vhodu poseben čar, saj je estetsko zelo privlačen. Krila iz aluminija imajo lahko tudi okno, ki ima funkcionalno in estetsko vlogo. Nega in vzdrževanje tovrstnih vrat pa je popolnoma nezahtevno.

alu vhodna vratavhodna vrata z obsvetlobomoderna vhodna vrata


Čitalec prstnih odtisov je ena izmed inovacij, ki so del aluminijastih vhodnih vrat

Vhodna vrata so opremljena s čitalcem prstnih odtisov kar pomeni, da za odklepanje ne potrebujete več klasičnega ključa. Ta inovacija pripomore k udobju, saj vam ni potrebno pred vhodom iskati ključev. Izvlečno in uvlečno potezalo je skrito dokler čitalec prstih odtisov ne prepozna lastnika. Ko je prstni odtis na alu vratih prepoznan, se potezalo samodejno izvleče iz aluminijastega krila, razsvetli okolico in alu vrata se odklenejo. Po nekaj sekundah se potezalo uvleče v krilo in je neopazno. Na ta način je za zaščito vašega stanovanja ali hiše maksimalno poskrbljeno. Naš moderen sistem odklepanja s čitalcem prstnih odtisov se imenuje One Touch in je dobitnik prestižne nagrade, ki jo podeljuje eden izmed vodilnih svetovnih strokovnih centrov za oblikovanje German Design Council. Prestižna nagrada, ki smo jo prejeli, se podeljuje za pionirske in izjemne dosežke na področju oblikovanja na svetovni ravni. Potezala, ročaji, tolkala in ključavnice so na voljo v različnih oblikah in barvah in zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce. Poleg čitalca prstnih odtisov je za kontrolo dostopa možna izbira kodne tipkovnice, ki je nameščena na okvirju. Za protivlomno zaščito vašega stanovanja ali hiše poskrbijo tri do pet točkovne ključavnice z različnim številom masivnih kavljev.

vhodna vrata na prstni odtis

Več o vhodnih vratih na prstni odtis


V našem prodajnem programu imamo zelo veliko različnih vhodnih vrat iz aluminija

Izbirate lahko med več kot 260 modeli vhodov, ki so že na prvi pogled veličastni in impresivni. Vhodna vrata v modernem ali tradicionalnem izgledu, ki so primerna za vsako stanovanje ali hišo, vam izdelamo po merah. Material, iz katerega izdelujemo vhode, je aluminij in les ali kombinacija obeh (lesalu vhodna vrata). Pohvalimo se lahko z impresivnimi dimenzijami vhodov, največja dimenzija je lahko kar 280 x 350 cm (posebna serija). Velikost enega krila je lahko 300 x 130 cm kar je izjemna višina in širina. Izbirate lahko med različnimi barvami, priporočamo pa izbiro barve, ki ni enaka barvi fasade vašega doma. Če imate fasado v temnejši barvi, svetujemo izbor lesenih ali aluminijastih vhodnih vrat v svetlejših odtenkih in obratno. Poseben pečat doda tudi LED osvetlitev, ki je lahko vgrajena v krilo, v potezalo, v kljuko ali v aluminijasto zaščitno letev na dnu krila.

Preverite delovni čas našega razstavnega salona v Ljubljani in se naročite na voden ogled, kjer vam bomo med drugim odgovorili na pogosta vprašanja, ki se porajajo slehernemu kupcu vrat. Vabljeni tudi tisti, ki vas bolj zanimajo lesena vhodna vrata.

Spoznajte naše kolekcije vhodov: