Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata alu so zaradi 14 cm debeline masivnejša kot običajna


Vhodna vrata alu, ki so proizvedena v našem družinskem podjetju imajo veliko lastnosti, ki jih ločujejo od ostale ponudbe na tržišču. Zavidljiva debelina, ki znaša kar 14 cm daje občutek varnosti in zaščite. Posebna konstrukcija in debelina krila, mu dajeta izjemno čvrstost in togost. Masivno krilo in najdebelejši profil priznanega podjetja Schuko tvorita vhodna vrata za stanovanje ali hišo brez konkurence. Naša vrata alu imajo zasnovo v več nivojih površin kakor tudi v enem nivoju, ki je gladka ravna površina. V primeru vrat s povsem ravno površino je potezalo skrito v krilo. Izvleče se takrat, ko čitalec prstnih odtisov prepozna stanovalca. Po nekaj sekundah se potezalo uvleče nazaj v krilo in je neopazno. Poleg čudovitega estetskega videza imajo takšna vrata za stanovanje ali hišo tudi varnostno funkcijo. Na površini krila ni vidne nobene kljuke ali ključavnice, ki bi omogočale vstop nezaželenim ljudem. Krilo v debelini 14 cm nudi tudi dobro izolativnost, kar je še posebej pomembno pri nizkoenergijskih objektih. K dobri izolativnosti pripomore štirikratno tesnenje in štiri slojna zasteklitev. Naši alu vhodi za stanovanje ali hišo imajo najboljši količnik toplotne prevodnosti v svetovnem merilu.

VHODNA VRATA S STEKLOM

Naša vhodna vrata alu za stanovanje ali hišo nudijo odklepanje s prstnim odtisom

Pirnarjeva vhodna vrata imajo moderne kontrole dostopa ter zanesljive ključavnice. V našem podjetju smo razvili sistem One Touch, ki je dobitnik raznih nagrad in priznanj. Sistem deluje s pomočjo prstnih odtisov, ki so unikatna karakteristika vsakega posameznika. Nudi dobro varnost in visoko udobje bivanja. Čitalec prstnih odtisov je lahko vgrajen v krilo, v potezalo ali pa je vgrajen v zaščito cilindra. V primeru, da se odločite za vrata alu s samodejnim izvlečnim potezalom, je čitalec prstnih odtisov tisti, ki aktivira potezalo in sproži njegov izvlek. Po nekaj sekundah se potezalo uvleče v krilo in ostane neopazno. Za sistem One Touch nam je nemški strokovni center za oblikovanje German Design Council podelil nagrado, ki je namenjena pionirskim in izjemnim dosežkom na področju oblikovanja. Nudimo tudi možnost izdelave alu vhodov za stanovanja in hiše po meri dimenzij vašega vhoda.

Moderna alu vhodna vrataAlu vhodna vrata za stanovanje


Izdelujemo kvalitetna vhodna vrata alu tudi v nestandardnih dimenzijah

Prvi smo serijsko izdelali alu vratno krilo v dimenziji 130 x 300 cm, kar do tedaj ni uspelo nikomer. Takšne dimenzije so primerne za velike objekte oziroma stanovanja in hiše z visokimi stropovi ali pa za ljudi, ki preprosto ne želijo vhoda v standardnih dimenzijah. To izjemno dimenzijo alu krila lahko nadgradimo še z obsvetlobnimi elementi, da dobimo vhod v maksimalni dimenziji 280 x 350 cm. Vhodna vrata z obsvetlobo so estetsko zelo privlačna, stanovanju nudijo osvetlitev, ki ga optično poveča in odpre. Steklo, ki ga uporabljamo za obsvetlobne elemente je na voljo v različnih barvah, teksturah in vzorcih. Nudimo tudi vitraž, ki daje steklu poseben sofisticiran izgled. Vitraž lahko vgradimo v katerikoli model zastekljenega krila.


Vhodna vrata alu za stanovanje ali hišo so izdelana na podlagi dolgoletnih izkušenj

Naša moderna vhodna vrata, ki jih proizvajamo danes so plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. Začetki podjetja Pirnar segajo v daljno leto 1968, ko je luč sveta ugledala majhna rokodelska delavnica. S pravo vizijo, izbiro kvalitetnih materialov in mojstrsko izdelavo nam je uspelo zgraditi družinsko podjetje z več kot 200 zaposlenimi. Z našimi vrhunskimi izdelki smo se povzpeli v sam vrh svetovnih proizvajalcev alu vhodov za stanovanje ali hišo, na kar smo zelo ponosni. Naša prodajna mreža je razvejana po vseh celinah, kar dokazuje, da so naši izdelki zelo kvalitetni in da je naše podjetje vredno zaupanja. Vsak zaposleni s svojim delom prispeva k najkvalitetnejšim izdelkom, ki so priznani doma in v tujini. V podjetju Pirnar vsak dan razvijamo nove tehnologije in preizkušamo nove ideje, da bi naše izdelke še dodatno izpopolnili. Stremimo k popolnosti, zato vedno najdemo prostor za dodatne izboljšave. Tradicionalna ali moderna vrata alu so dobra naložba v vaš dom, saj vam bodo služila dolgo časa.

VHODNA VRATA NA PRSTNI ODTIS