Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata alu izdelujemo ročno


Pri nakupu novih vhodnih vrat alu, moramo biti pozorni na veliko stvari. Najprej se je potrebno odločiti kakšen stil vam je všeč oziroma kakšen stil se najbolj poda k vaši hiši. Izbirate lahko med tradicionalnimi in modernimi vhodi, ki so na voljo v mnogih različicah. Moderne oblike kril, ki imajo vgrajeno stekleno okno, se odlično podajo k novogradnjam, ki so v zadnjem času zelo sodobnih oblik. Tradicionalne oblike pa so najbolj primerne za starejše objekte, pri katerih prevladuje klasična gradnja. Pri obeh stilih je možna kombinacija več materialov kot je aluminij in les ali aluminij in steklo. Vrata s steklom prepuščajo svetlobo, ki optično poveča in odpre prostor. Ena izmed dekorativnih možnosti zasteklitve, ki jo nudimo je tudi vitraž, ki je vrsta dekorativnega stekla. Vitražno steklo se ponavadi vgrajuje v krila tradicionalnih oblik, ni pa to pravilo. Naslednje vprašanje pri izbiri vrat je material iz katerega so izdelana. Izbirate lahko med alu ali kombiniranimi alu les vhodi. Če želite predprostor dodatno osvetliti, vam priporočamo izbor vrat z obsvetlobami. Stekla se lahko namestijo levo, desno in nad krilo, s čemer se tudi vizualno poveča alu vhod in deluje zelo veličastno. Pri izbiri barve kril je pomembno kakšno barvo fasade ima vaš dom. Če je fasada na vaši hiši v temnejših odtenkih, izberite model v svetlejših tonih in obratno.


Izolativnost vhodnih vrat alu je zelo pomembna, saj pomeni prihranek pri ogrevanju

Izolativnost alu vhoda je zelo pomembno vprašanje, zato je potrebno dobro premisliti kakšen tip krila boste izbrali. Če imate nizkoenergijsko stavbo, je smiseln izbor najdebelejših kril, saj so pri stavbnem pohištvu toplotne izgube lahko največje. Tudi če boste nova alu vrata vgradili v starejši objekt, je smiselno izbrati model z največjo izolativnostjo, saj boste na ta način prihranili pri stroških ogrevanja.Da bo za varnost vaše družine dobro poskrbljeno, vam priporočamo izbiro ključavnic s čim več masivnimi kavlji in z avtomatskim zaklepanjem. Če živite v večstanovanjski stavbi, ki ima zavarovan glavni vhod, lahko izberete preprostejši model ključavnice, saj obstaja manjše tveganje za vlom. Če pa kupujete vhodna vrata za hišo, je smiselno izbrati boljšo ključavnico.

Moderna alu vhodna vrataAlu vhodna vrata na prstni odtis


Naša vhodna vrata alu zagotavljajo odlično zaščito pred neželenimi obiskovalci

Največjo varnost in udobje zagotovo predstavljajo vhodna vrata na prstni odtis. V našem podjetju smo razvili sistem One Touch za katerega smo dobili nagrado, ki nam jo je podelil German Design Council, ki je eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje na svetovni ravni. Sistem One Touch deluje tako, da čitalec prstnih odtisov prepozna stanovalca, aktivira potezalo, ki se samodejno izvleče iz krila in omogoča odprtje vrat. Po kratkem času se potezalo zopet samodejno uvleče v krilo in je neopazno. Tako je varnost vašega doma zagotovljena na dva načina. Odklepanje vrat s pomočjo prstnega odtisa, ki je unikatna karakteristika vsakega človeka in odpiranje vrat s pomočjo izvlečnega potezala, ki se aktivira, ko se vrata odklenejo.

VEČ O ALUMINIJASTIH VHODNIH VRATIH


Vhodna vrata alu z vgrajenim steklom čudovito razsvetlijo vaš dom

V podjetju Pirnar izdelujemo vrhunska moderna vhodna vrata z vgrajenim steklom ali brez, ki nudijo vašemu domu varnost in udobje bivanja. Naše inovacije predstavljamo vsako leto, saj verjamemo, da je vedno prostor za izboljšavo. Pri alu vhodih smo pionirji, saj so naši izdelki postavili nove mejnike na tem področju. Prvi smo izdelali alu krilo v debelini 14 cm, ki daje občutek zaščite in varnosti. Prvi smo tudi razvili več nivojsko zasnovo krila in tudi povsem ravno površino krila. Prvi smo pričeli s serijsko izdelavo kril v izjemnih dimenzijah 130 x 300 cm. Prvi smo tudi izdelali alu krilo z najboljšim količnikom toplotne prevodnosti. Vse te lastnosti so ponesle naše izdelke v sam svetovni vrh alu stavbnega pohištva. Naši izdelki so prepoznavni in cenjeni doma in v tujini. Našo prodajno mrežo imamo razvejano po vseh celinah.