Aluminijasta vhodna vrata - izpopolnite svoj dom

Aluminijasta vhodna vrata spadajo med estetsko najbolj dovršeno izbiro na trgu, saj omogočajo veliko mero inovativnosti in prilagajanja pri dizajnu. V podjetju Pirnar, na primer, lahko izbirate med več modeli, ki bodo pomenili nov okras vašega doma, hkrati pa bodo vrata nudila nadstandardno zaščito pred nepridipravi. Dosežki sodobne tehnologije so namreč pripeljali do tega, da ni več potrebno izbirati med robustnimi, a večkrat okornimi vrati - varnost lahko vključuje tudi estetsko funkcijo.

Tradicionalna, domačna ali moderna vhodna vrata?

Pirnar vhodna vrata nesporno spadajo med varnejšo, trdnejšo, trpežnejšo in s tem tudi dolgotrajnejšo izbiro, ki svojega videza ne bodo spremenila vrsto let in jih skoraj gotovo ne bo potrebno zamenjati. Prav zato je pomembno, da smo pazljivi tudi pri izbiri oblike. Prav vsa Pirnar vhodna vrata osupnejo z unikatnim in neponovljivim dizajnom, a potrebno je poskrbeti, da se bo ta skladal z vašimi pričakovanji in da se bo lepo zlil s stavbo in okolico.

Tradicionalna vhodna vrata so primerna za bivališča, ki arhitekturno sledijo tradicionalnim zgledom. Domačnemu in udobnemu zatočišču ustreza prav takšno stavbno pohištvo, k moderni arhitekturi pa se najbolje podajo sodobna in elegantna vrata s steklom ali brez njega. Možne so tudi kombinacije med aluminijem, lesom in steklom, kar lahko še dodatno poudari neponovljivost.

Barve lahko ustvarijo kontrast s fasado in tako izstopijo že na prvi pogled ali pa se barvno zlijejo s preostalimi elementi stavbe. S pravilno kombinacijo lahko ustvarimo prekrasen učinek, ki vas bo razveselil ob vsakem prihodu domov - prav gotovo!

moderna vhodna vrataaluminijasta vhodna vrata

Kaj pa vhodna vrata na prstni odtis?

Lesena ali aluminijasta vhodna vrata se lahko odpirajo tudi s čitalcem prstnih odtisov, kar pomeni več stvari - najprej, za odpiranje nam ni potrebno iskati ključev ali skrbeti, da smo jih kam založili. To nam omogoči lažji in hitrejši vstop v svoj dom, tudi če imamo roke polne vrečk - osvoboditi moramo samo prst.

Takšno odpiranje prav tako poveča varnost, saj je izjemno težko, če ne že skoraj nemogoče vdreti brez prstnega odtisa lastnika.

Sistem odpiranja s prstnim odtisom pa je prav tako uporabniku prijazen in dolgoročno ugoden, saj je manj izpostavljen fizični obrabi, se manj kvari in ima zelo dolgo življenjsko dobo.

Vrata s steklom niso pregrada pred svetom

Kompaktna aluminijasta vhodna vrata Pirnar ne pomenijo zapiranja pred svetom. Ob tem, da funkcionirajo s svojim dizajnom in so izjemno vabljiva ter prijetna, jih lahko vizualno tudi »odpremo«, če izberemo vrata s steklom. Ves uporabljeni material je vrhunske kvalitete in trdnosti, tudi steklo, s čimer se zmanjša možnost loma, pomeni pa tudi, da bodo vrata v notranjost prepuščala svetlobo, ne pa nepovabljenih gostov. Kombinacija s steklom je še posebej primerna za temnejše predsobe, a tudi za vse tiste, ki se spogledujejo s sodobnimi oblikovalskimi kombinacijami.

IZBERITE SVOJ VHOD

Vrata v prihodnost

Ko gre za vhodna vrata za hišo nam že dolgo ni potrebno izbirati le med varnostjo in estetiko. S tem v mislih smo pri Pirnarju prvi na svetu razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in povsem raven vhod. To pomeni, da kljuka in ostali elementi ne izstopajo, temveč so »potopljeni« in v isti ravnini kot sprednja stran vrat. Naš OneTouch sistem pa pomeni še korak naprej v sodobnem razvoju - gre za vrata s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Ko čitalec prstnih odtisov prepozna lastnika, se potezalo samodejno izvleče in nežno osvetli. Nekaj sekund po zapiranju se potezalo vrne na svoje mesto, tako da drugim ni dostopno.

Potrebam se v podjetju Pirnar prilagajamo tudi glede mer. Omogočamo izjemne dimenzije vrat do 300 centimetrov višine in 130 centimetrov širine.

Na podlagi povedanega si upamo samozavestno trditi, da so naša lesena ali aluminijasta vhodna vrata resničen produkt prihodnosti! Prepričajte se sami.