Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata imajo odlično izolacijsko zaščito

Alu vhodna vrata, ki jih proizvajamo serijsko in po meri so prepoznana po celem svetu. Odlikuje jih natančna izdelava, kvalitetni materiali in inovacije, ki jim dajo poseben pečat. Ena izmed inovacij, na katero smo še posebej ponosni je sistem One touch. Razvili smo ga v našem podjetju in za njega prejeli prestižno priznanje za izjemne in pionirske dosežke, ki ga podeljuje nemški German Design Council. Sistem One touch deluje na podlagi prepoznave prstnih odtisov kar pomeni, da vam ni potrebno več skrbeti kje imate ključe. Vgrajen je lahko v krilo, v potezalo ali pa je neopazno nameščen v zaščiti cilindra. V kombinaciji z uvlečnim potezalom, nudi sistem One touch visoko stopnjo varnosti. Avtomatsko potezalo se izvleče po tem, ko sistem prepozna prstni odtis. Po nekaj sekundah se uvleče nazaj v krilo in postane neopazno. To onemogoča kakršno koli manipulacijo z alu vrati, kar odžene nezaželene obiske.

KATERA ALU VHODNA VRATA IZBRATI?


Katera alu vhodna vrata izbrati?


Alu vhodna vrata so ročno narejena iz kvalitetnega aluminija

Naša alu vhodna vrata imajo odlično toplotno in zvočno izolativnost. Prvi na tržišču smo izdelali krilo debeline 14 cm. Sama debelina krila ima tudi zaščitno funkcijo, saj so težje uničljiva. Krilo ima odlično štirikratno tesnenje in štiri slojno zasteklitev zaradi česar dosega najboljši količnik toplotne prevodnosti. To je še posebej pomemben podatek pri vgradnji v nizkoenergijske hiše, saj je stavbno pohištvo običajno največji krivec za toplotne izgube. Tudi v klasično grajenih hišah se pozna pri stroških za ogrevanje. Pionirji smo tudi v zasnovi krila, ki je lahko več nivojsko ali pa je popolnoma ravno. Moderne linije ravne zasnove so čudovite. Izbirate lahko tudi med različnimi modeli kljuk in potezal, ki so zelo dekorativni. Kot dekoracija lahko služi tudi zasteklitev. Zasteklitev je možna na dva načina: okno v krilu in obsvetlobni elementi. Oba tipa zasteklitve zagotavljata prostoru svetlobo, ki naredi prostor bolj zračen in odprt. Steklo, ki se uporablja za zasteklitve je na voljo v različnih barvah in teksturah.

vhodna vrata iz aluminija


Pri izbiranju alu vhodnih vrat vam priporočamo posvet z našimi prodajalci

V salonih si lahko ogledate našo ponudbo in se tako prepričate v kvaliteti. Pred nakupom naših kovinskih vhodnih vrat, se je potrebno vprašati nekaj stvari, s katerimi določimo kriterije. Najprej se je potrebno odločiti kakšen stil imamo najrajši. Nudimo moderne in tradicionalne modele, izbira je popolnoma odvisno od vaših želja. Moderen izgled alu vhodnih vrat se najbolje poda k sodobno grajeno stavbi. Tradicionalni izgled pa pride v poštev za klasične podeželske domove. Pomembno vprašanje je tudi ali bi rajši imeli diskreten ali vpadljiv alu vhod. Če vam bolj odgovarja diskreten alu vhod, vam priporočamo, da se odločite umirjeni model, ki nimajo veliko poudarkov, različnih materialov ali barv. Z odločitvijo za vpadljiv vhod imamo namen obiskovalca pustiti brez besed, kar lahko storimo z vsemi inovativnostmi, ki so na voljo. Za vhodna vrata iz aluminija so na voljo različne barve, ki jih delimo na pet skupin: klasična bela barva v visokem sijaju ali v mat izvedbi, lesni dekor, fino strukturne in kovinske barve, gladke mat barve ter barve po RAL lestvici