Pošlji povpraševanje

Nikoli vam ne bo žal odločitve za alu vrata - najboljša vrata na svetu

Gotovo je odločitev za stanovanjska vhodna vrata ena najbolj pomembnih odločitev pri gradnji ali renovacije vašega bivališča. Želite si karseda kvaliteten izdelek, ki bo vam in vašim dragim dolga leta zagotavljal varnost, funkcionalnost in estetiko, po drugi strani pa je tudi vaše sporočilo svetu. Kaj predstavljate, kdo ste? Ste drzni in prodorni ali preudarni in zanesljivi? Izberite le najboljša alu vrata iz podjetja Pirnar, ki že več kot šest desetletij z veliko mero inovativnosti in poguma svet zalaga z vrhunskimi izdelki in storitvami. Celotno proizvodnjo namenjamo uresničitvi vaših želj in pri tem vedno zagotavljamo najvišjo kvaliteto materiala in storitev, Nakup vhodnih vrat pač ni isto kot nakup štruce kruha in tega se najbolj prestižni proizvajalci alu vrat v Sloveniji še kako zavedamo.


Mere vhodnih vrat in vse ostale detajle prilagodimo vašim željam in potrebam

Ne skoparimo pri možnostih, ki so vam na voljo, saj je naše merilo le odličnost. Vaša alu vrata so lahko do štirislojna, zamislite si lahko večnivojska ali večkrilna alu zunanja vrata. Imamo široko paleto barv in modelov, velja premisliti tudi o vgradnji okna ali dodatnih obsvetlob na levi in desni. Pri Pirnarju smo bili prvi, ki smo izdelali do takrat največje dimenzije vhodnih vrat: 300 cm višine in 130 cm širine. Razumemo, da so alu zunanja vrata okno v svet, ki vam in vašim dragim kaže pot domov, obiskovalcem in gostom pa je vizitka vašega življenja in karakterja. Vzeli si bomo čas za vas in vam vaš nakup spremenili v dogodivščino, ki je ne boste nikoli pozabili in bo vedno sveža!

Stanovanjska vhodna vrata

Pri Pirnarju smo najbolj inovativni in cenjeni izdelovalci alu vhodnih vrat v Evropi

German Design Council je organizacija, ki združuje velika ugledna imena nemškega oblikovanja in podeljuje nagrade za izjemne dosežke na tem področju v konkurenci iz vsega sveta. Podjetje Pirnar je s svojo garnituro že trikrat v zadnjih treh letih osvojilo njihove prestižne nagrade. Lani za svoj inovativen patent alu vrat z identifikacijo prstnih odtisov. Si predstavljate, da lahko v svoj dom vstopite le s podrsom dlani prek čitalnika? Razsvetli se vam pot v vaše kraljestvo in sezam se za vami spet zapre. Pri Pirnarju smo inovativnost dokazali tudi razvojem dotlej nedosegljivega količnika toplotne prevodnosti za aluminijasta vrata: 0,54 W/m2K.

Alu vhodna vrata

Izbira vhodnih vrat Pirnar je varna naložba za vse življenje

Ne le pri inovativnosti, prednjačimo tudi pri varnosti alu vrat. Poleg tega, da se lahko alu zunanja vrata odpirajo le prek identifikacija vaših lastnih prstnih odtisov, vam zagotavljamo tudi druge varnostne dodatke in zaščito. Zlasti tam, kjer so vlomi nekaj običajnega, bo vsak dodatek ali bolj kakovostna ključavnica pripomogla k temu, da bodo nepridipravi odšli drugam, kjer bodo imeli večje možnosti uspeha. Ne tvegajte z varnostjo vaših bližnjih, tudi ko vas ni doma! Poleg tega lahko znižate tudi stroške za izolacijo in ogrevanje, če izberete Pirnarja. Naša debelina izolacija vam omogoča prihranek na dolgi rok, kar je pri energetsko pasivnih hišah izrednega pomena. V našem razstavnem salonu boste najbolje videli, kaj pomeni kakovost Pirnarjevih vrat. Oglasite se, z veseljem vam bomo prisluhnili in postregli z nasveti in informacijami za vašo prepričano izbiro.

VHODNA VRATA IZ ALUMINIJA