Pošlji povpraševanje

Alu vrata izdelujemo ročno, z najboljšimi materiali v različnih barvah


Alu vrata Pirnar so poznana po čudovitem estetskem videzu, neprekosljivi kvaliteti in inovacijami, ki izboljšujejo kvaliteto bivanja. Za čudovit izgled zunanjih vrat uporabljamo kvalitetne materiale, ki tvorijo več nivojsko ali eno nivojsko površino krila. Eno nivojska površina krila je čudovita ravna ploskev, ki lahko v sebi skriva avtomatsko uvlečno potezalo. Ko je potezalo v rabi, se izvleče iz krila, po nekaj sekundah se avtomatsko uvleče nazaj v krilo in ni opazno. Na izbiro imate veliko čudovitih barv za vhode, ki jih razvrščamo v pet skupin. To so: standardno bele v sijaj ali mat izvedbi, barve po RAL lestvici, gladke mat barve, lesni dekor ter kovinske in fino strukturne barve. Vrhunski videz dopolnjujejo tudi stekleni elementi, ki so v obliki okna ali obsvetlob. Steklo, ki ga uporabljamo je v različnih barvah, teksturah in vzorcih. Na voljo imamo tudi čudoviti vitraž, ki je vrsta dekorativnega stekla. Zelo lepo se poda k bolj tradicionalnim modelom alu zunanjih vrat. Klasični modeli alu vhodov so najpogostejša izbira strank, če imajo domove oziroma hiše zgrajene na bolj tradicionalen način. Za moderne modele pa se odločajo stranke, ki imajo novogradnje oziroma bolj sodobno obliko hiše.

Alu vhodna vrata


Vrhunska kvaliteta alu vrat je rezultat natančnega dela in kvalitetnih materialov


Kvaliteta zunanjih alu vrat Pirnar je vrhunska, saj so pri izdelavi, ki je ročna, uporabljeni kvalitetni materiali, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Vsak alu vhod je umetnina zase, saj prihaja izpod rok mojstrov, ki imajo dolgoletne izkušnje. Glede na to, da je izdelava ročna, pomeni, da so vsaka zunanja alu vrata unikat, ki ima funkcionalno in dekorativno nalogo. Zunanja alu vrata Pirnar se ponašajo z najboljšim količnikom toplotne prevodnosti na svetu. To smo dosegli s štirikratno zasteklitvijo, z odličnim tesnenjem in izjemno debelino krila, ki je 14 cm. Masivna vrata so primerna za urbane in podeželske hiše ter stanovanja, saj je na voljo preko 260 modelov vhodov, ki si jih lahko ogledate v našem salonu. Glede na pestro ponudbo vhodov, smo prepričani, da boste našli nekaj za vaš dom. Izdelamo vam vrata po meri, ki skrbijo za optimalno prileganje in posledično tesnenje.


Alu vrata s sistemom One Touch najbolje poskrbijo za varnost vaše družine


Za varnost vašega doma in vaše družine, je poskrbljeno z različnimi metodami kot so: sistem One Touch, več točkovne ključavnice, kodne tipkovnice. Sistem One Touch je najučinkovitejši, saj je potreben za odklepanje zunanjih vrat prstni odtis stanovalca. Sistem je lahko nameščen na različnih mestih kot je krilo, potezalo in zaščita cilindra. One Touch sistem je najučinkovitejši v kombinaciji z avtomatskim potezalom. Ko sistem prepozna prstni odtis stanovalca, se potezalo izvleče iz krila in prevzame funkcijo kljuke. Po nekaj sekundah se potezalo avtomatsko povleče nazaj v krilo in ni opazno. Več točkovne ključavnice imajo zaklepanje na več točkah in tako povečujejo varnost, k temu pripomorejo tudi masivni kavlji, ki skrbijo za to, da vhodna vrata ostanejo na svoji poziciji.

Zunanja vhodna vrata


Alu vrata izdelujemo v standardnih in v nestandardnih dimenzijah

Začetki našega družinskega podjetja segajo v daljno leto 1968, ko se je vse začelo z majhno rokodelsko delavnico. S pravo vizijo in trudom, smo uspeli zgraditi veliko družinsko podjetje, ki zaposluje že več kot 200 delavcev. Uporaba vrhunskih materialov in natančna izdelava dajeta kvalitetne izdelke, s katerimi osvajamo cel svet. Naša zunanja alu vrata so cenjena doma in v tujini kar priča razvejana prodajna mreža po celem svetu. Z inovacijami, ki jih predstavljamo vsako leto, pridobivamo čedalje širši krog strank. Do sedaj smo naredili že kar nekaj inovacij, ki so: odlično tesnjenje, izjemna debelina zunanjih vrat, sistem zaklepanja One Touch, izjemna velikost kril. Prvi smo pričeli s serijsko izdelavo kril v velikosti 130 x 300 cm. Takšne dimenzije so primerne za hiše z visokimi stropovi, za gradove, lahko pa si takšne dimenzije izbere tudi stranka, ki želi imeti glamurozen vhod v hišo. Še bolj čudovit izgled pa lahko dosežete z vgradnjo obsvetlobe.

Več o modernih vhodnih vratih:https://www.vsi.si/pirnar/moderna-vhodna-vrata

MULTILEVEL VHODNA VRATA

SALON VHODNIH VRAT PIRNAR