Pošlji povpraševanje

Ploščice granitogres so zunanje keramične ploščice z manjšo vpojnostjo, ki so odporne proti zmrzali

Ploščice granitogres so keramične ploščice za zunanjo uporabo, ki se od notranjih ločijo predvsem po strukturi materiala, iz katerega so narejene. Granitogres zunanje keramične ploščice imajo bistveno manjšo vpojnost, zaradi česar so odporne proti zmrzali in se vgrajujejo na terase, balkone, dvorišča, nadstreške in druge zunanje pohodne površine.

Zunanje keramične ploščice Granitogres

Zunanje keramične ploščice granitogres so protizdrsne

Če vas nismo prepričali s trdnostjo in kompaktnostjo zunanjih ploščic, pa vas bomo s tem, da vam omogočam tudi izbiro protizdrsne keramike. To so ploščice granitogres, ki kljub vsem vremenskih pogojem, zmrzali in dežju, niso tako gladke, da bi vam na njih lahko zdrsnilo, saj so namenjene pohodnim površinam. Je pa pomembno, da ste pri polaganju granitogres zunanjih ploščic pozorni na to, da poskrbite za ustrezne naklone in padce površin, saj ima zunanja keramika minimalno vpojnost vlage, zaradi česar je potrebno poskrbeti, da voda ali sneg ne ostaneta na keramiki, pač pa lahko brez težav odtekata. Imajo pa zunanje ploščice granitogres še eno pomembno lastnost, namreč da so debelejše od notranjih ploščic, merijo približno od 10 do 12 milimetrov. Položene morajo biti namreč na dobro pripravljeno podlago in lepljene na ustrezno lepilo, ki lahko zdrži celoletne spremembe temperatur in vlage.

Nudimo vam notranje in zunanje keramične ploščice granitogres

Naše podjetje je v veliki meri usmerjeno prav v ponudbo keramičnih ploščic in kopalniške keramike, pri čemer ploščice granitogres kraljujejo zunanjim površinam, notranjim pa odlične talne keramične ploščice, ki so namenjene vsem, in stenske keramične ploščice, ki so namenjene bolj vlažnim prostorom. Ploščice za hodnike so denimo del talne keramike, ki jo lahko izbirate v različnih barvah, dimenzijah in materialih, medtem ko je zunanja keramika usmerjena v trpežnost materialov in njihovo obstojnost. Vabljeni v naš salon kopalniške opreme v Grosuplje, kjer si ploščice za hodnike, zunanje keramične ploščice in drugo kopalniško keramiko lahko tudi ogledate in si izberete pravo za vas.

Pilremag | Ploščice granitogres so protizdrsne in iz trpežnih materialov - povezave do naše spletne strani: