Pošlji povpraševanje

Vrata - vhodna in notranja lesena vrata iz masivnega lesa

Okna in vrata iz masivnega lesa predstavljajo enega naših vodilnih izdelkov, saj jih izdelujemo že več kot 60 let. Vrata, tako notranja kot zunanja (vhodna, garažna in balkonska) so primerna za vse vrste stanovanj, hiš in poslovnih prostorov, saj jih lahko povsem prilagodimo vaši viziji in željam. Masivna zunanja in notranja vrata zagotavljajo visoko stopnjo varnosti ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Hkrati bodo vaš dom polepšala s svojim videzom in mu dodala prijetno ozračje, ki ga lahko nudi le izdelek iz naravnega lesa.
Lesene izdelke odlikujejo trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba z minimalnim vzdrževanjem, zato so vsekakor naložba v prihodnost. Nikar ne odlašajte, odločite se za masivna notranja vrata, izdelana po meri vaših želja in vašega doma.

OGLEJTE SI NAŠ PRODAJNI PROGRAM NOTRANJIH VRAT

Masivna notranja vrata po meri vašega doma

Pri izdelavi vrat iz masivnega lesa lahko izbirate med številnimi barvami, vrstami lesa in modeli. Odločite se lahko za naslednje barvne odtenke: češnja, hrast, rumena, palisander, orange, ebenovina, zelena, mahagonij in bela. Najpogosteje notranja lesena vrata izdelujemo iz lesa smreke in jelke, nekoliko manj pa uporabljamo macesen, meranti in hrast.
Če menite, da masivna vrata ne sodijo v sodobno opremljen dom, se prav gotovo motite. Les je material, s katerim lahko poudarite moderno eleganco vaših prostorov ali zunanjosti objekta. Lesena vrata lahko oplemenitimo tudi s sodobnimi elementi, na primer tako, da jih kombiniramo s steklom. Tako ohranimo vse prednosti in lepoto lesa, pridamo pa kanček modernega dizajna.
Poleg kakovostno in estetsko dovršenih vrat in oken izdelujemo tudi polkna, drsne stene, pohištvo, notranje stopnice, ograje in še številne druge lesene izdelke.

Če niste povsem prepričani, kakšnih vrata bi bila za vaš dom najprimernejša, ali če vas zanimajo dodatne informacije o naši ponudbi, smo dosegljivi na telefonski številki 05 330 49 60. Lahko nam pošljete tudi elektronsko sporočilo (info@mizar.si) ali izpolnite kontaktni obrazec. Prav tako si ponudbo lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!

Vrata notranja - lesena

Mizar Volčja Draga | Izdelava notranjih vrat iz masivnega lesa - povezave do naše spletne strani: