Pošlji povpraševanje

Montaža oken, vhodnih vrat ter pohištva- Mizar Volčja Draga

Kakovostna montaža oken, vhodnih vrat in pohištva je ključnega pomena za končno zadovoljstvo uporabnika. Enako velja za lesene stopnice in panoramske stene. Pri montaži oken je zelo pomembno, da je stik med oknom in steno dobro zatesnjen, da zagotavlja energijsko varčno in dolgotrajno brezhibno uporabo oken. Zaupajte montažo lesenih oken izkušenim strokovnjakom našega podjetja.

POTREBUJETE STROKOVNJAKA ZA MONTAŽO OKEN?

Mizar Volčja Draga | Lesena oknaMontaža oken in subvencije za okna Eko sklad

Poleg montaže oken različnih debelin vam ponujamo okna standardne debeline 68 mm, ob naročilu katerih lahko pridobite subvencije za okna pri Eko skladu. V ponudbi imamo tudi okna debeline 78 mm, ki so v skladu s pogoji za pasivno gradnjo hiš. Z montažo oken debeline 58 mm pa uspešno obnavljamo stavbe, ki so pod zaščito Zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Montaža vhodnih vrat in montaža stavbnega pohištva

Montaža vhodnih vrat ter pohištva v naši družbi sledi konceptu, da je montaža končana takrat, ko je izdelek montiran, stranka pa z njim zadovoljna. Vso montažo pohištva opravimo sami - vse izdelke pripeljemo na dom in jih vgradimo v skladu s sodobnimi trendi razvoja. V podjetju Mizar Volčja Draga se zavedamo, da so vhodna vrata v hišo razglednica vsakega doma, zato želimo izdelati in namestiti takšna, ki bodo vaš dom kar najbolj obogatila. Montaža vhodnih vrat in montaža pohištva iz smrekovega, macesnovega ali hrastovega lesa sta s strokovnjaki našega mizarstva izvedeni kakovostno in hitro. Pohištvo iz masivnega lesa tradicionalno ostaja izdelek, ki še vedno bogati sobivanje ljudi z naravo. Pohištvo vam izdelamo po meri ter v stilu, ki ga vaš dom izžareva.

Lesene stopnice, panoramske stene in njihova montaža

Lesene stopnice dajejo vašemu bivalnemu prostoru privlačen videz, občutek topline in domačnosti. Stopnice lahko obogatimo s stenskimi oblogami ter držali najrazličnejših oblik.

Vse večja potreba po svetlobi v prostoru ter želja med stalno povezanostjo notranjosti stanovanja z zunanjim okoljem nam narekuje, da v čim večji meri vgrajujemo panoramske stene večjih dimenzij. Ponujamo vam:

  • klasične drsne stene
  • dvižne drsne stene
  • panoramske stene z odpiranjem na harmoniko

Mizar Volčja Draga I Montaža oken, subvencije za okna, montaža vhodnih vrat, montaža pohištva - povezave do naše spletne strani: