Pošlji povpraševanje

Lepljeni tramovi, lesena otroška igrala in leseni nadstreški

Leseni nadstreški, lesene nadstrešnice za terase in otroška igrala iz lesa, ki jih sestavljajo lepljeni tramovi, so plod večletne tradicije in strokovnega dela podjetja Mizar Volčja Draga.

Lepljeni tramovi so zelo obstojni in vzdržljivi

Lepljeni tramovi so zaradi svoje sestave zelo vzdržljivi. Takšni morajo tudi biti, saj so izpostavljeni različnim dejavnikom, predvsem različnim vremenskim razmeram. Lepljeni tramovi so zaradi tehnologije izdelave zelo obstojni. Zaščiteni so pred zajedavci in se ne krivijo. Ker nadstrešek in otroška igrala stojijo zunaj, so tramovi najboljša izbira. Zaradi vmesnega sloja lepila so trdnejši kot običajni tramovi, skozi leta pa se ne upogibajo.

Lesena otroška igrala za prijetno igro

Otroška igrala iz lesa so odlična izbira za starše, ki želijo svojemu otroku ustvariti prijetno igralno okolje. Tramovi, iz katerih so igrala narejena, so trpežni in zaščiteni proti škodljivcem. So tudi trdni, zato so lesena otroška igrala zanesljiva in varna, enako tudi nadstrešnice za terase ter leseni nadstreški. Cenik je odvisen od tega, kakšna so izbrana lesena igrala.

VEČ O OTROŠKIH IGRALIH

Leseni nadstreški in nadstrešnice za terase

Lepljeni tramovi so nadvse primerni za izdelke, kot so leseni nadstreški in igrala iz lesa. Prednost lepljenih tramov je v tem, da so tramovi in posledično tudi nadstrešnice za terase zelo obstojni in se z leti ne ukrivijo. Nadstrešek (npr. za avtomobile) je postavljen v izredno kratkem času. Prednost nadstrešnic je tudi v tem, da pravzaprav ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja. Nadstrešek, kakršnega si želite in je primeren za vaš prostor, vam v podjetju Mizar Volčja Draga oblikujemo in izdelamo.

VEČ O LESENIH NADSTREŠKIH

V našem podjetju so vam na voljo tudi leseni podi, stropi, stenske obloge in lesene ograje, lahko pa vam izdelamo tudi celotno leseno modularno hišo.

Mizar Volčja Draga | Lepljeni tramovi, lesena otroška igrala, leseni nadstreški cenik, nadstrešnice za terase, nadstrešek - povezave do naše spletne strani: