Pošlji povpraševanje

Lesena okna in vhodna vrata po meri se najbolje prilegajo podobi vašega doma

Vhodna vrata iz lesaV podjetju Mizar Volčja Draga se z izdelavo kakovostnih in estetskih lesenih vrat ukvarjamo že več kot 60 let. Po meri vam izdelamo vhodna, balkonska in garažna vrata, iz lesa pa izdelujemo tudi notranja vrata. Lesena vrata so vam na voljo v različnih barvnih odtenkih, kot so češnja, hrast, rumena, palisander, orange, ebenovina, zelena, mahagonij in bela.
Morda se komu zdi, da se vrata iz lesa podajo le v tradicionalen dom, vendar to ne drži. Les je material, s katerim lahko poudarite moderno eleganco vaših prostorov ali zunanjosti objekta. Je eden izmed največjih naravnih darov, zato ga je potrebno čuvati in spoštovati. Izdelava lesenih izdelkov je tudi okolju prijazna, obremenitve naravnega okolja pa so minimalne.
Poleg lesenih vrat na sto in en način izdelujemo tudi okna - lesena in ALU-LES okna, polkna, drsne stene, pohištvo, notranje stopnice, ostrešje, nadstreške, otroška igrala, ograje, lesene strope, pode in stenske obloge, modularne hiše in lepljene trakove.

LESENA OKNA IN VRATA PO MERI. IZBRANI IZDELKI V AKCIJI.

Vhodna vrata dajejo pečat vašemu domu in ponazarjajo vašo identiteto

Vhodna vrata so eden najpomembnejših zunanjih elementov vašega doma, hkrati pa so tudi prvi stik obiskovalcev z vašim domom, zato ni vseeno, kakšna izberete. Lesena vhodna vrata iz masivnega lesa so trajna, obstojna, estetsko dovršena in energetsko varčna, hkrati pa dobro varujejo vaš dom pred vlomilci. Zaradi navedenih lastnosti vam bodo masivna zunanja in notranja vrata služila dolgo, od vas pa ne bodo terjala napornega vzdrževanja ali posebne nege.
Lesena okna in vrata izdelujemo iz masivnega smrekovega, macesnovega ali hrastovega lesa. Les najprej obdelamo z lazuro, pri čemer je pri prvem nanosu toniran v izbranem barvnem odtenku. Pri drugem nanosu pa ga prekrijemo z brezbarvnim lakom, ki na površini ustvari zaščitni film. Zaradi neenakomerne zgradbe lesa pri tem načinu odtenek barve po celotni površini ni popolnoma enak.

Izdelava po meri bo zadostila vsem okusom

Izbor dizajna vrat je prilagojen najrazličnejšim okusom kupcev. Prepričani smo, da lahko zadostimo tudi vašim željam. Možnosti je zares veliko, saj so vam na voljo različne barve in oblike vrat, izbirate pa lahko tudi debelino kril.
Masivna vhodna vrata so lahko polnjena z različnimi polnili. Najpogosteje sta to les ali termopan steklo. Vratom so dodani ALU kotni element, ključavnica ter cilindrični vložek iz titana. Odločite se lahko tudi številne druge dodatke po vaših željah.

Vabljeni na našo spletno stran!


Mizar Volčja Draga | Kakovostna in cenovno ugodna izdelava lesenih vrat - povezave do naše spletne strani: