Pošlji povpraševanje

Lesena garažna vrata- klasična in dvižna garažna vrata

V podjetju Mizar Volčja Draga vam po ugodnih cenah nudimo kvalitetna lesena garažna vrata. Na voljo so vam tako klasična kot tudi bolj napredna dvižna garažna vrata. Cenik z okvirnimi cenami vam po želji pošljemo na elektronsko pošto, vedno pa smo vam na razpolago za brezplačno svetovanje. Lahko nas tudi obiščete in skupaj bomo ugotovili, katera garažna vrata so za vaš dom najprimernejša.

Lesena garažna vrata iz masivnega lesa bodo poskrbela za varnost

Ker so naša lesena garažna vrata izdelana iz masivnega lesa, nudijo vašemu domu izredno visoko stopnjo varnosti. Poleg tega tako klasična garažna vrata (krilna ali dvokrilna garažna vrata) kot tudi dvižna garažna vrata zagotavljajo odlično zvočno in toplotno izolacijo. Zakaj bi poslušali hrup z ulic, če se lahko temu na enostaven način izognete? Z dobro izolacijo prihranite tudi pri energiji, kar je v današnjem času vsekakor zelo pomembno. Če ste zadovoljni le z najboljšim, so lesena garažna vrata zagotovo prava odločitev.

HITRA, UGODNA, PREDVSEM PA KAKOVOSTNA IZDELAVA

Garažna vrata iz lesa poudarijo arhitekturni slog vašega doma

Vrata za garažo odražajo stil celotne arhitekture vaše hiše, zato je zelo pomembno, za kakšna lesena garažna vrata se odločite. V podjetju Mizar Volčja Draga imamo že dolgoletne izkušnje, zato vam pri izbiri z veseljem pomagamo. Lahko vam svetujemo, ali bi v vašem primeru prišla bolj v poštev klasična dvokrilna garažna vrata ali morda nekoliko bolj napredna dvižna garažna vrata. Cenik je skrbno izdelan, cena pa zajema izdelavo in montažo, medtem ko je svetovanje popolnoma brezplačno. Pokličite nas in nam zaupajte svoje želje. Potrudili se bomo, da boste čim hitreje postali lastnik novih atraktivnih garažnih vrat.

Krilna garažna vrata- moderna enokrilna ali klasična dvokrilna vrata za garažo

V našem podjetju garažna vrata iz lesa izdelujemo po željah strank. Strokovnost in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da je vsak produkt izdelan natančno in s posluhom do narave. Lesena garažna vrata so vam na voljo v mnogih vrstah lesa (češnja, hrast, ebenovina, mahagonij ...), izbirate pa lahko tudi med različnimi barvnimi odtenki.

Pri nas dobite kvalitetna in atraktivna:

  • Klasična garažna vrata
  • Krilna garažna vrata (eno ali dvokrilna)
  • Avtomatska vrata na pomik ob steni
  • Avtomatska dvižna garažna vrata

Cenik vam sestavimo po želji, prepričani pa smo, da boste zadovoljni tako s ceno kot tudi z montažo in seveda, kar je najpomembnejše, s samimi garažnimi vrati. Vabimo vas, da si ogledate tudi našo ostalo ponudbo, ki zajema leseno pohištvo, notranje lesene stopnice, panoramske stene, vhodna in notranja vrata, okna in še marsikaj.

Mizar Volčja Draga | Lesena garažna vrata, dvižna garažna vrata - cenik, klasična garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, krilna garažna vrata - povezave do naše spletne strani: