Pošlji povpraševanje

Lesene ograje za vrt, notranje in zunanje stopnice ter balkonske lesene ograje

Ograje za vrt, balkonske lesene ograje ter ograje iz lesa za zunanje in notranje stopnice se odlično prilegajo objektu in zeleni okolici. Ker pa so zunanje bolj kot notranje izpostavljene vremenskim spremembam, je treba izbirati odporne in trajne vrste lesa ter poskrbeti za njegovo zaščito. V podjetju Mizar Volčja Draga boste imeli na izbiro najrazličnejše vrste lesa, ki ga bomo po vaših željah oblikovali v takšno leseno ograjo za vrt, ki se bo spojila z okolico.

PESTER PRODAJNI PROGRAM

Izbira zunanje balkonske lesene ograje je okolju prijazna

Izbira lesene balkonske ograje je okolju prijazna, saj je les naravni material. Dobro izdelane balkonske ograje poskrbijo za varnost uporabnika balkona. Hkrati pa zunanje ograje iz lesa pripomorejo k lepšemu in bolj domačemu videzu vaše hiše. Zato v naši družbi pri načrtovanju in izdelavi balkonske ograje upoštevamo tako obliko hiše kot tudi njeno okolico. Strokovnjaki podjetja Mizar Volčja Draga pa izvedejo tudi kakovostno montažo.

Lesene ograje za stopnice so okras vašega stopnišča

Lesene stopniščne ograje so gotovo eden pomembnejših elementov, saj uporabniku zagotavljajo varnost, prostor pa obogatijo in mu dajejo toplino. Notranje in zunanje ograje za stopnice so sestavljene iz vertikalnih stebrov in horizontalnih letev. Pri nas vam jih lahko izdelamo iz najrazličnejših vrst lesa ter v vseh oblikah, ki si jih boste zaželeli. Zaradi tega imajo lahko lesene stopniščne ograje edinstven videz.

Izberite lesene ograje za vrt, notranje in zunanje ograje za stopnice in balkonske lesene ograje. Izberite kakovost, ki vam jo zagotavlja podjetje Mizar Volčja Draga!