Pošlji povpraševanje

Lesena vhodna vrata - masivna klasična ter moderna vhodna vrata

Značilnosti in cenik lesenih masivnih vrat

Čudovita masivna vhodna vrata vsake hiše najprej opazimo. Narejena so iz masivnega lesa debeline 58 ali 68 mm. Lahko si izberete klasična ali moderna lesena vhodna vrata, cenik pa bomo naredili na podlagi konkretne situacije.

Mizar Volčja Draga | Lesena vrataMizar Volčja Draga | Lesena vrataMizar Volčja Draga | Lesena vrata

Lesena masivna vhodna vrata

Za vhodna vrata iz masivnega lesa je značilno, da so narejena iz smrekovega, macesnovega ali hrastovega lesa. Takšen izdelek je okolju prijazen, poleg tega pa so lesena klasična ali moderna vhodna vrata odlična zaščita pred nezaželenimi obiskovalci. Lesena vrata torej niso le estetska, vsekakor pa je velik poudarek tudi pri lepoti. Vsaka vrata lahko ojačamo s protivlomnim okovjem in dodatnimi rešetkami ter olepšamo z okrasnim steklom in ličnimi kljukami. Tako boste dobili protivlomna in čudovita lesena vhodna vrata. Cenik je odvisen tudi od konkretne situacije in montaže lesenih vhodnih vrat.

MIZAR VOLČJA DRAGA - IZDELAVA VHODNIH VRAT

Če so vaša vrata izdelana iz lesa, ste pripomogli k čistejšemu okolju, saj je les okolju prijazen, hkrati pa so masivna vhodna vrata odlična zaščita proti nepridipravom.

Mizar Volčja Draga | Lesena vrata

Moderna vhodna vrata za sodoben dom

Lesena vhodna vrata vam lahko oblikujemo povsem po vaši želji. Za moderna vhodna vrata boste lahko izbrali naslednje barve: rumena, oranžna, zelena, bela, češnja, hrast, palisander, ebenovina in mahagoni. Vsekakor vam izdelamo produkt, ki ga oblikujemo po vaših željah in mu dodamo sodobne dodatke. Hkrati so masivna vhodna vrata protivlomna, tako da so v enem združena moderna vrata in zaščita, ki jo nudi masiven les.

Moderna vrata polepšajo vsak dom, ne glede na to, ali boste vrata vgradili ob prenavljanju starejšega objekta ali za novo domovanje. V podjetju Mizar Volčja Draga pa lahko izberete tudi masivna notranja vrata.

Lesena vhodna vrata in cenik

Vhodna vrata so imajo cenovno zelo širok razpon, odvisno od tega, kakšen les, okovje in dodatke si boste izbrali. Cenik oziroma ceno bomo prilagodili vašemu konkretnemu primeru. Na znesek, ki ga boste odšteli za masivna vhodna vrata, vpliva tudi konkretna situacija in značilnosti posamezne montaže lesenih vrat.